Resum Ple Octubre Reproduir video

24-10-2019 Resum Ple Octubre

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 23/10/2019

  23/10/2019

  Ple municipal Octubre (2) - Mocions

 • Video: 23/10/2019

  23/10/2019

  Ple municipal Octubre (1) Dictàmens

 • Video: 10-10-2019

  10-10-2019

  Entrevista de L'informatiu - Miguel García, portaveu municipal de Ciutadans

 • Video: 08-10-2019

  08-10-2019

  Entrevista de L'Informatiu - Ana González, portaveu municipal L'H En Comú Podem

 • Video: 03-10-2019

  03-10-2019

  Entrevista de L'Informatiu - Sonia Esplugas, portaveu del PP L'H

 • Video: 25-09-2019

  25-09-2019

  Ple municipal setembre (4) - Mocions L'H en Comú Podem i PP

Talls de trànsit al Districte V

A l'av. Tomàs Giménez i al carrer d'Andorra

El PP proposa una rebaixa gradual de l'IBI del 2% durant 4 anys

Al·legacions a les ordenances fiscals per al 2020

Commemoració del 30è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants

Amb un ampli programa d'activitats fins a finals de mes

L'ICO registra una de les millors taxes de supervivència en càncer del món

L'envelliment de la població serà la causa principal de l'augment del càncer en els propers deu anys

 • L'H condemna el darrer atemptat d'ETA

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia diari 10. 10. 2000

L'H condemna el darrer atemptat d'ETA

Manifest de repulsa

Les 12 del migdia, plaça de l'Ajuntament. Novament els ciutadans i representants de les institucions locals s'han concentrat en silenci per protestar contra l'atemptat d'ETA que ha posat fi a la vida de Luis Portero, fins ahir, fiscal en cap d'Andalusia. L'acte ha finalitzat amb la lectura d'un manifest de repulsa.
El rebuig a la violència de la banda terrorista ETA s'ha tornat a fer palés a la nostra ciutat aquest migdia.

Desenes de persones encapçalades per membres de tots els grups polítics municipals han mantingut cinc minuts de silenci a les portes de l'Ajuntament.

L'alcalde de la ciutat, Celestino Corbacho, en finalitzar la lectura del manifest de repulsa, ha tornat a apel.lar a la unió de les forces democràtiques per fer front a la barbarie d'ETA.

La capella ardent amb el cos del fiscal en cap d'Andalusia Luis Portero, assessinat ahir per ETA davant l'ascensor de casa seva a Granada, romandrà instal.lada avui a la seu del Tribunal Superior de Justícia andalús.

Manifest de repulsa
ETA ha tornat a recordar-nos que els violents no descansen. Ahir, dilluns, la banda terrorista assassinava a trets a Granada, a Luis Portero, fiscal en cap del Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia i professor de dret constitucional. Un altre acte covard i sanguinari que en aquesta ocasió atempta directament contra un òrgan de l'administració de justícia i un dels pilars del nostre Estat democràtic i social de Dret.

Però no ens faran caure en el desànim. Un cop més, i totes les que facin falta, ens retrobarem per mostrar la nostra repulsa, la nostra condemna sense pal·liatius davant un nou atemptat que no és una altra cosa que el producte de la barbàrie i la desraó dels violents. I des d'aquesta plaça els volem dir ben alt i ben clar que no ens doblegaran, que no aconseguiran vèncer les nostres voluntats, perquè allò que ha decidit democràticament tot un poble no pot ser canviat amb l'autoritari argument de les armes i la violència. La coacció, amb la mort com a suprema raó, no pot imposar-se sobre els vots.

Luis Portero ha mort per creure en l'acció de la justícia en defensa de la legalitat i dels drets dels ciutadans. Ha mort, en definitiva, per ser un servidor rigorós de la democràcia. Un home, un ciutadà, que creia en el diàleg, la justícia i les llibertats. Un assassinat que és un pas més en la campanya d'intimidació que la banda terrorista està dirigint a tots els sectors de la nostra societat: militars, polítics, guàrdies civils, professors universitaris, periodistes, juristes... Una campanya a la qual malauradament no volen posar fi. Una política de terror de la qual no escapa cap ciutadà o ciutadana demòcrata d'aquest país i que vol mantenir a la nostra societat en un estat continu de patiment, ansietat i vigília. El missatge d'ETA és clar: tots estem en el seu punt de mira…, ningú no pot sentir-se fora de perill ni al País Basc, ni a Catalunya, ni a Andalusia, ni a la resta d'Espanya si no combrega amb els seus postulats polítics.

Les bales d'ETA ens apunten a tots. "!BASTA YA!".