Taquilla Inversa -Halldór Már presenta Reproduir video

26-1-2023 Taquilla Inversa -Halldór Már presenta "El mar no té camins"

També, Jaune Emma i Jose Corbacho

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 26-1-2023

  26-1-2023

  Clip Taquilla Inversa- Acústic: Halldor Mar

 • Video: 26-1-2023

  26-1-2023

  Clip Taquilla Inversa-Entrevista: Jaune Emma presenta "Chronos"

 • Video: 26-1-2023

  26-1-2023

  Clip Taquilla Inversa- L'Altra Mirada: passió pel cinema

 • Video: 26-1-2023

  26-1-2023

  Clip Taquilla Inversa- Reportatge: Raúl Alcaraz torna al CC.La Bòbila amb "Che Argentina"

 • Video: 26-1-2023

  26-1-2023

  Clip Taquilla Inversa- Entrevista: Jose Corbacho amb "Ante todo mucha calma"

 • Video: 26-1-2023

  26-1-2023

  Taquilla Inversa -Halldór Már presenta "El mar no té camins"

  També, Jaune Emma i Jose Corbacho

 • Video: 19-1-2023

  19-1-2023

  Clip Taquilla Inversa- Acústic: Ismael González

 • Video: 19-1-2023

  19-1-2023

  Clip Taquilla Inversa- Acústic: URI

 • Video: 19-1-2023

  19-1-2023

  Clip Taquilla Inversa- Entrevista i acústic: Ismael González

 • 15è aniversari de Plàudite Teatre

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 07. 11. 2013

15è aniversari de Plàudite Teatre

Amb una festa d'aniversari, dissabte, dia 9

Plàudite Teatre celebra els seus primers quinze anys de vida. Continua impulsant les arts escèniques a L’Hospitalet amb un ampli ventall d’activitats formatives. Dissabte, 9, al Centre Cultural Santa Eulàlia, celebraran l’aniversari amb tallers, teatre familiar i un concert. 

Plàudite Teatre està d’aniversari. Són ja quinze anys de servei a les arts escèniques, formant als alumnes inscrits. També, com a companyia teatral, porten les seves obres a llocs tan distants de nosaltres com Rússia o Cuba.

Aquest dissabte, dia 9 de novembre, el Centre Cultural Santa Eulàlia acollirà la festa d’aniversari. A les sis, començarà el taller infantil : Máscara i Conte. A les set, el Teatre Familiar amb Fugirelli Teatre. Tancarà la festa, a quarts de vuit, el concert amb el grup Costo Rico.

Plàudite farà una altra celebració del seu quinzè aniversari el proper 18 de juny, també al Centre Cultural Santa Eulàlia. Els mesos de maig i juny de l’any vinent, Plàudite, participarà en el dotzè Festival d’Arts Escèniques de Santa Eulàlia.

Projecte Plaúdite

Plàudite és el resultat d’apropar les arts escèniques a tothom: actors, actrius, professors, sociòlegs, pedagogs i a qui estima la cultura i les arts. No té cap afany de lucre i fomenten l’ocupació estable.

A hores d’ara continuen assajant Mississipí, en un any on han preparat una peça inspirada en Espriu i han experimentat amb la dansa amb el clàssic Trencanous. Plaúdite, però, és més que un grup de teatre. Enguany tenen cent alumnes inscrits de totes les edats al Centre d’Arts Escèniques.

Els alumnes comencen amb quatre i cinc anys participant al curs regular de teatre de l’entitat. En aquestes edats es treballa amb el cos i els gestos a partir d’imitacions d’objectes quotidians.

Amb els alumnes més grans ja es treballa amb la paraula. Es continua prenent el teatre com un joc i comencen a pujar a l’escenari. Els joves fan exercicis teatrals i amb la seva pràctica constant, els pares veuen l’evolució que fan els seus fills.

La directora d’activitats de Plàudite Teatre, Eugènia Delgado, ha dit que “fem experiències participatives de teatre, molt més que el fet de representar obres teatrals. Volem anar més enllà. El nostre objectiu és que la gent vagi al teatre, que coneguin les nostres activitats a través de l’experiència”.

Eugènia Delgado ha parlat de “15 anys on hem aconseguit un projecte de qualitat artística. Tenim una gran estabilitat i som coneguts a la ciutat. Tot plegat s’ha de mantenir i hem de continuar creixent”.

Altres activitats

A més dels cursos, Plaúdite també fa casals d’estiu o activitats per al Pla Nacional de Lectura. Un dels projectes on es treu tot el potencial que hi ha darrera de l’activitat teatral és el projecte de Teatre Comunitari o Teatre Social.

Plaúdite ha treballat amb l’associació Afemhos d’atenció a les persones afectades de malalties mentals i amb les escoles Prat de la Manta i Milagros Consarnau. El teatre com a eina educativa i social per fer el bé a les persones.