Vídeo- Taquilla Inversa - Alessio Arena i Reproduir video

24-11-2022 Vídeo- Taquilla Inversa - Alessio Arena i "Nana de las Moscas"

I el nostre càsting per Objectiu Paki 3

Destaquem Tots els vídeos

 • Video:

  Reportatge: Ale Risorio presenta "Aviverdei" al Gestviu

 • Video: 24-11-2022

  24-11-2022

  Clip Taquilla Inversa- L'Altra Mirada: la tècnica de stop-motion

 • Video: 24-11-2022

  24-11-2022

  Clip Taquilla Inversa- Càsting de TVL'H per OP3

 • Video: 24-11-2022

  24-11-2022

  Vídeo- Taquilla Inversa - Alessio Arena i "Nana de las Moscas"

  I el nostre càsting per Objectiu Paki 3

 • Video: 17-11-2022

  17-11-2022

  Clip Taquilla Inversa- Entrevista: Pep Tosar clou l'Acròbates amb "El fingidor"

 • Video: 17-11-2022

  17-11-2022

  Clip Taquilla Inversa- Llibres: club d'òpera de la Bib. Can Sumarro

 • Video: 17-11-2022

  17-11-2022

  Clip Taquilla Inversa-El Mora: Young Spanish Language

 • Video: 17-11-2022

  17-11-2022

  Clip Taquilla Inversa- Reportatge: les Rookids de L'H, al World of Dance Spain

 • Video: 17-11-2022

  17-11-2022

  Taquilla Inversa -Edu Esteve d'Eufòria presenta el seu primer single "La Primavera"

  També Pep Tosar amb "El fingidor" i Walter Capdevila al Creativa

 • Dani Flaco, Llibert Fortuny i l'hospitalenc Enrique Bagaria, protagonistes al Barrades

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 26. 08. 2013

Dani Flaco, Llibert Fortuny i l'hospitalenc Enrique Bagaria, protagonistes al Barrades

Ja es coneix la programació de tardor

L’Auditori Barradas acollirà durant la tardor d’enguany una nova temporada musical. Recitals lírics, cançó d’autor, pop, jazz, blues, o woogie, entre d’altres estils, seran presents fins a finals d’any. El preu de l’entrada serà de 16 euros. 

L’Auditori Barradas tornarà a oferir una tardor musical ben eclèctica. La programació començarà el 6 d’octubre amb el recital líric d’Albert Deprius&Beatriz Jiménez&Ricardo Estrada. Soprano, tenor i piano interpretaran peces de La Boheme, La Traviata o la Cançó d’Amor i de Guerra.

Dues setmanes més tard, serà el torn de Pau Riba i els Gripaus que presenten Els 40 Gripaus. Celebren els 40 anys de l’enregistrament a Formentera a la tardor del 71 del disc Jo, la donya i el gri-pau.

El 20 d’octubre arribarà el 10é Certamen Internacional de guitarra Miquel Llobet amb 22 Strings Quartet. Un quartet format a Barcelona amb músics d’àmplia trajectòria. El concert tindrà dues parts amb música argentina i un altre de música espanyola.

El 25 d’octubre arriba Sabina ...Y Aparte. Cinc músics que reten homenatge al cantant més canalla des de la seva més profunda admiració al cantautor de Jaén.

El 27 d’octubre, Enrique Bagaria & Pau Codina, piano i violoncel, que interpretaran peces de Cassadó, Albéniz, Rachmaninov, Beethoven o Debussy. No hi faltarà Piazzolla amb Le Grand Tango. L'hospitalenc Bagaría és un dels noms més destacats dins d l’actual panorama pianístic a nivell nacional i internacional.

No cal massa presentació per parlar de Dani Flaco. El cantautor de Bellvitge serà present, un any més, al Barradas, el 10 de novembre, dins del Festival Acróbatas. Flaco estarà acompanyat de Juan Cruz.

Cinc dies més tarda, el Festival Jazz Manouche portarà a Tchavolo Schmitt, l’artista convidat del Festival Django L’H 2013. Schmitt és una de les grans figures contemporànies del jazz manouche. Admirador de Django Reinhardt des que era un nen aporta creativitat a les seves composicions.

El Festival Acróbatas porta a Paco Cifuentes amb Jardín en Marte. El 16 de novembre, a les nou del vespre, hi haurà l’oportunitat d’escoltar a aquest músic, compositor i cantant andalús nascut a Sevilla el 1976.

El 17 de novembre més Festival Jazz Manouche amb Albert Bello & Oriol Saña- Experiment. Els dos artistes són sinònim d’improvisació en estat pur. Un contrabaix i dues guitarres unides a les veus dels dos solistes culminen un quintet.

El 22 de novembre jazz-blues amb Big Mama & Taller de Músics All Stars. Presenten 25 anys. Montse Pratdesaba és la Big Mama, la gran dama del blues català que celebra els seus 25 anys damunt de l’escenari.

Boogie Woogie Jubilee 2013 amb Bob Seeley & Reanud Patigny & Lluís Coloma. Una autèntica festa del piano. Seeley té 85 anys i és una llegenda viva del Boogie Woogie. Coloma és una de les figures senyeres d’aquest gènere a casa nostra i Patigny aporta la música més calenta que es pot tocar amb un piano.

L’1 de desembre actua la Cobla Principal del Llobregat. Clàssics i contemporanis a la música de cobla. Sardanes, record dels clàssics i un solista, Jordi Vilaró, interpretaran, entre d’altres, La Font de Canaletes, El cel d’Organyà, o la sardana Lluminosa. Aquest recital tindrà un preu de 5 euros.

A tocar del Nadal, el 13 de desembre, Manel Camp, Llibert Fortuny i Mireia Farrés, presenten Jazz Nadal. Nou treball a partir de nadales conegudes per tots com “El noi de la mare” o “Santa Nit”. Improvisació a ritme de jazz.

I el darrer espectacle serà el 15 de desembre amb Tangos de la Resistència de Sandra Redher. Acompanyada de Gustavo Battaglia a la guitarra i amb els músics convidats Pablo Giménez, flauta travessera i Pablo Cruz, a la percussió.