Taquilla Inversa -Jo Jet i Maria Ribot presenten Reproduir video

1-12-2022 Taquilla Inversa -Jo Jet i Maria Ribot presenten "Febrer/Agost"

També, l'autora hospitalenca Lídia Ciprés i Popurri Pop

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 1-12-2022

  1-12-2022

  Clip Taquilla Inversa- Acústic: Jo Jet i Maria Ribot

 • Video: 1-12-2022

  1-12-2022

  Clip Taquilla Inversa- Entrevista: Lídia Ciprés i "El torneo de las especies"

 • Video: 1-12-2022

  1-12-2022

  Clip Taquilla Inversa- Popurri Pop: el mundial de Qatar i el col·lectiu LGTBIQ+

 • Video: 1-12-2022

  1-12-2022

  Clip Taquilla Inversa- Entrevista: Mirèia Puente i el paper de la dona a la història de l'art

 • Video: 1-12-2022

  1-12-2022

  Clip Taquilla Inversa- Reportatge: Suzanna ens presenta "Plot twist"

 • Video: 1-12-2022

  1-12-2022

  Taquilla Inversa -Jo Jet i Maria Ribot presenten "Febrer/Agost"

  També, l'autora hospitalenca Lídia Ciprés i Popurri Pop

 • Video:

  Reportatge: Ale Risorio presenta "Aviverdei" al Gestviu

 • Video: 24-11-2022

  24-11-2022

  Clip Taquilla Inversa- L'Altra Mirada: la tècnica de stop-motion

 • Video: 24-11-2022

  24-11-2022

  Clip Taquilla Inversa- Càsting de TVL'H per OP3

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 30. 09. 2022

El Teatre Joventut i l'Auditori Barradas aixequen el teló amb propostes eclèctiques i compromeses

L'Auditori Barradas acull la presentació de la temporada d'arts escèniques i de música

El Teatre Joventut i l'Auditori Barradas han aixecat el teló d'una nova temporada d'arts escèniques i música. Després de dos anys marcats per les restriccions derivades de la pandèmia, el públic podrà gaudir de propostes de nivell, com el projecte de Juan Diego Botto, "Una noche sin luna", que forma part de la programació del Festival Acròbates

D'entre les propostes teatrals també destaca a Emma Vilarasau i Dafnis Balduz donaran vida als personatges de "L'oreneta", que ens planteja temes universals a través de la relació entre una professora de cant i el seu alumne. La nova temporada també ens proposa textos clàssics com el de “L’avar” de Molière. Enguany se celebren els 400 anys del naixement d'un dels pares de la comèdia francesa i la companyia Atalaya ens presenta aquesta adaptació modernitzada i en clau musical.

Entre d'altres, també veurem propostes com "¿Sí o no?", monòleg còmic que ens oferirà Bruno Oro; la companyia La Conquesta del Pol Sud ens portarà “Nadia”, la història real i en primera persona d'una jove afganesa a la recerca de la llibertat; l'argentí Nelson Valente retratarà amb costumisme, humor i acidesa els conflictes d'identitat a “Solo llamé para decirte que te amo”.

La màgia com una expressió d'art, també tindrà el seu lloc dins la programació de tardor. Jorge Blass, un referent en l'il•lusionisme mundial, ens convida a veure el seu espectacle "Efímero", una experiència que explora les possibilitats entre el món físic i virtual.

Quant a les propostes musicals, el Teatre Joventut torna a rebre el músic canari Pedro Guerra, que oferirà un concert únic en el marc de les activitats programades a L'Hospitalet per al Dia de la Salut Mental. El cantautor de Bellvitge, Dani Flaco, celebrarà els 10 anys de la gravació en directe del disc “Cada vez más flaco” reunint als mateixos músics que van realitzar aquella gravació.

El Joventut també serà l'escenari d'algunes actuacions del Festival Django L'H on es podrà veure per primer cop, Fapy Lafertin, músic manouche. El festival també hi portarà l'hospitalenc Albert Bello i The Django Orchestra, que presentaran el seu nou repertori on serà protagonista el swing de Django Reinhardt i Stéphane Grappelli.

L'Auditori Barradas també serà un dels escenaris del festival dedicat al jazz manouche: hi veurem Favino Lorier & Le Hot Club of Swing, que ens oferiran un homenatge a Django Reinhardt. En aquesta nova temporada, el Barradas també serà l'escenari d'algunes de les actuacions que conformen el Festival Acròbates, de música i poesia.

També hi ha espai per al soul i el gòspel de The Sey Sisters amb el seu tercer àlbum “We Got Your Back”. Arnaud Dumond & Pedro Sierra presenten el duo de guitarres “Clásico por flamenco” i interpreten obres de Falla, Albéniz, Rodrigo, Piazzola, Händel o Bach com mai no s'han escoltat abans. La festa del boogie woogie torna amb una música trepidant que transmet alegria, força i felicitat amb Frank Muchalle, Ladyva i Lluís Coloma Trio. Serà dins el XVII Cicle de Blues & Boogie de L'Hospitalet.