El pròxim divendres 30 de setembre es tanca el termini per inscriure’s com a participant en els càstings territorials de la tercera edició del programa televisiu de talents Objectiu Paki. Hi poden participar joves d’entre 13 i 20 anys.  

D’entre els inscrits a la nostra ciutat, Televisió de L’Hospitalet farà una primera selecció. Posteriorment, el candidat escollit participarà en altres fases de càstings fins la darrera fase en que quedaran 18 aspirants.

Aquests seran els participants del càsting final convocat el 8 de gener de 2023 al municipi de Cardedeu. D’aquesta prova s’escolliran els 10 concursants que viuran la propera aventura OP 2023, una aventura que començarà al gener i que celebrarà 4 gales temàtiques en plató amb públic en directe.

Aquesta tercera edició l’emetran 35 televisions locals de tot Catalunya, entre elles TV L’Hospitalet.

Els interessats s’han d’inscriure en aquest formulari i hauran de penjar dos vídeos, un interpretant una cançó a capel a i un altre explicant que són i per què volen entrar a OP. Els menor d’edat hauran d’adjuntar el DNI i una autorització dels seus tutors.

Objectiu Paki és un talent show per descobrir veus emergents de la música, produït per RàdioTV de Cardedeu i ofert per la Xarxa de TV Locals de Catalunya. La particularitat d’Operació Paki a diferència d’altres concursos de talents, és que les gales, que s’emeten cada 15 dies, són temàtiques. Els concursants passen a la següent gala si els salva el jurat o bé els vots del públic. A la segona edició va concursar la cantant hospitalenca Giselà Quirós, que va quedar eliminada després de la tercera gala.