Taquilla Inversa - Lauren Nine presenta Reproduir video

22-9-2022 Taquilla Inversa - Lauren Nine presenta "WWW"

També, enviat especial al Festival de Donosti i "L'Hola del Walter"

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 22-9-2022

  22-9-2022

  Clip Taquilla Inversa- Entrevista: Dani Arrébola ens dóna els detalls del Festival de Sant Sebastià

 • Video: 22-9-2022

  22-9-2022

  Clip Taquilla Inversa- Entrevista: Gisela Quirós presenta la versió electrónica de "La Llorona"

 • Video: 22-9-2022

  22-9-2022

  Clip Taquilla Inversa- L'Hola del Walter: introducció al món de Tik-Tok

 • Video: 22-9-2022

  22-9-2022

  Taquilla Inversa - Lauren Nine presenta "WWW"

  També, enviat especial al Festival de Donosti i "L'Hola del Walter"

 • Video: 15-9-2022

  15-9-2022

  Entrevista: Esmeralda Colette i Los Bongos, al Pumarejo

 • Video: 15-9-2022

  15-9-2022

  Entrevista: el bailaor David Romero, premi Desplante 2022

 • Video: 15-9-2022

  15-9-2022

  Acústic: Esmeralda Colette

 • Video: 15-9-2022

  15-9-2022

  Gastrolover: Panarra

 • Video: 15-9-2022

  15-9-2022

  Reportatge: La setena edició del Festival Roselles 32 escalfa motors

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 29. 08. 2022

Noves dates del festival 'Fanàtik' de música en català al Salamandra

Els dies 7 i 8 d'octubre L'Hospitalet reunirà el millor del pop-rock i de la música urbana

Després que hagi canviat la seva data, la Sala Salamandra acollirà el festival Fanàtik el pròxim 7 i 8 de setembre. Una aposta per la música en llengua catalana i que vol mostrar la diversitat de sons del país. Una proposta on es barregen grups de renom com Mishima amb artistes emergents com Julieta o Lauren Nine.

Els promotors del festival Fanàtiktreballen per tenir-ho tot a punt per al setembre i oferir dues jornades amb molta música i on el protagonisme serà per l'indie, el pop-rock, i el folk per un costat, i el trap, el hip-hop i els ritmes urbans, per una altra banda. Una barreja d'estils per arribar tota mena de públic.

Rocio Bengolea forma part de l'organització, assenyala que "un dels grups més prestigiosos de l'escena urbana és P.A.W.N. Gang, s'ha sumat al festival, i també Flashy Ice Cream, que està tenint un impacte molt gran, però sobretot volíem que participessin moltes artistes femenines".

Per fer-ho, la direcció del festival vol fer que les entrades siguin accessibles, amb preus entre els 21 euros per l'entrada d'un dia i 38 per als dos.

Des del festival incideixen en l'avantguarda de L'Hospitalet com a punt generador de nous talents de la música urbana. Una organització que també ha volgut destacar el paper de la Salamandra i la seva lluita per fer de la sala un espai segur per a les dones.

David Baquero, que també forma part de l'organització, ha incidit que "la Salamandra està sempre atenta a tot el que passa a la societat. Sobre la preocupació sobre les punxades a les noies a sales i festivals, han habilitat un punt lila dins l'espai, a banda d'altres iniciatives, i nosaltres tenim molta consciència del fet que cal fomentar la paritat i motivar el talent femení local".

El pes de la llengua serà un factor important, i és que des del festival reiteren que l'ús social del català s'ha de potenciar amb accions que connectin amb els joves.

Així ho explica Jordi Calmet, membre de l'equip, assenyalant que "fer música i que la música parli i s'expressi majoritàriament en català, i no només pel fet de la llengua, sinó per la seva qualitat. Una llengua viva i que la gent jove l'expressa amb les seves influències".

Des de Blanco y Negro, discogràfica que impulsa el Fanàtik, reiteren que la cita és una oportunitat de veure grups consagrats en un format més reduït que els dels macrofestivals, i fan èmfasi en el fet que cal potenciar les sales de concerts durant tot l'any.

Canvi de data: 7 i 8 d'octubre

El festival s'havia programat inicialment els dies 2 i 3 de setembre. Finalment, per motius logístics, l'organització ha anunciat que les dates de l'esdeveniment són els dies 7 i 8 d'octubre. Les entrades per al festival ja venudes seran vàlides per a les noves dates. Des de l'organització indiquen que es pot sol·licitar la devolució de les entrades, en un termini de 15 dies. Es pot demanar a través de la plataforma de compra on van sera adquirides o enviant un correu electrònic a entradas@codeticktes.com amb les dades de contacte (nom, cognom i DNI).