Taquilla Inversa - Reproduir video

30-6-2022 Taquilla Inversa - "Una jungla de farsants", nou disc de Cronopios

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 30-6-2022

  30-6-2022

  Entrevista: Espai VO i homenatge a Miquel Claperols

 • Video: 30-6-2022

  30-6-2022

  Entrevista: "Pedro i el capità", muntatge de fi de temporada al Centre Catòlic

 • Video: 30-6-2022

  30-6-2022

  Taquilla Inversa - "Una jungla de farsants", nou disc de Cronopios

 • Video: 23-6-2022

  23-6-2022

  Acústic: Perfecto Desorden

 • Video: 23-6-2022

  23-6-2022

  Entrevista: La banda hospitalenca Perfecto Desorden

 • Video: 23-6-2022

  23-6-2022

  Entrevista: Alberto Valle, guanyador Premi L'H Confidencial

 • Video: 23-6-2022

  23-6-2022

  Reportatge: "La memòria de l'aigua: testimonis d'un paisatge absent"

 • Video: 23-6-2022

  23-6-2022

  Kongsultori Influencer: Agustín Kong tanca etapa

 • Video: 23-6-2022

  23-6-2022

  Taquilla Inversa- El Festival Per Amor a L'Hart recupera la normalitat

  El guanyador del Premi L'H Confidencial i el grup Perfecto Desorden

 • L'eix de les rambles concentra l'activitat del dissabte de Festes de Primavera

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 22. 04. 2022

L'eix de les rambles concentra l'activitat del dissabte de Festes de Primavera

Repàs al programa organitzat per Ajuntament i entitats

Dissabte 23 d’abril és un dels dies centrals de les Festes de Primavera, que coincideix amb la diada de Sant Jordi. Amenaça pluja però esperem que el temps ens permeti gaudir del programa i de les activitats que es concentren a les rambles de Just Oliveras i de la Marina.

L’eix de les rambles bull d’activitat en dissabte durant les Festes de Primavera i més si la jornada coincideix amb Sant Jordi. La previsió meteorològica no és bona però l’Àrea Municipal de Cultura intenta mantenir el màxim d’activitats possible.

Per començar, és Sant Jordi, i a la rambla de Just Oliveras es concentren les activitats relacionades amb el dia del llibre i la rosa.

Però les Festes de Primavera ens ofereixen molt més. El dia comença amb activitats ja tradicional: la Festa d’Aigües d’11 a 14h i de 17 a 20h a la rambla de la Marina; la jornada de portes obertes a l’Ajuntament (d’11 a 14h) i al palauet de Can Buxeres (d’11 a 14h i de 17 a 20h), i l’exposició de bonsais i kusamono de l’Associació Catalana d’Amics del Bonsai als jardins de Ca n’Arús (de 10 a 14h i de 16 a 20h).

A les rambles també podeu visitar la Fira d’artesans i la Fira de la Cervesa Artesana. O l'Espai de convivència i civisme, amb l'activitats dels cossos policials i de protecció: Guàrdia urbana, Mossos, Policia Nacional, Bombers, Protecció Civil, Unitat de Civisme i Creu Roja. Els trobareu tot el dia a la rambla de la Marina.

I per tancar la jornada matinal, al parc de les Planes, s’obre el Parc de la Ciència, amb jocs, tallers i experiments per a tota la família, de 10 a 14h.


Fabulari, concerts, humor i correfoc infantil

A les 17h comença una de les activitats més tradicionals de les Festes, el Fabulari, la cavalcada mitològica on participen totes les bèsties de foc i l’imaginari festiu de la ciutat, així com les colles convidades. Comença a la plaça de l’Ajuntament i desfila per diversos carrers del Centre, fins tornar al mateix emplaçament. L’entitat organitzadora, Drac d’Or, estrena enguany un nou drac en record del desaparegut president i fundador, Ramon López.

A la Tecla Sala, a partir de les 17.30h, nova sessió de la Primavera d’arts de carrer amb la companyia de circ Eia, la Cia. Symbiosis i Happening circ-musical, amb la música de Casi el Mejor Trío de Tu Vida i els artistes Surycata, la cia. La Kanija i Cèlia Marcé Oller.

I als jardins de Can Sumarro, torna la Primavera in Black, amb Joe Psalmist & Gospel Train Quartet, Karol Green i Big Yuyu.

La música també omple el Barradas a les 19h amb l’actuació de la Big Bang Gohg & Show me the Money Big Band, dues de les big band més joves i singulars de l’EMMCA.

A les 19.30h, pugem al terrat de la Bòbila amb Terrats en Cultura amb l’espectacle Dejabugo, a càrrec de les actrius Judit Martín i Emma Bassas. Reserva d’entrades a http://coincidencies.org.

Els petits diables i diablesses de L’Hospitalet i altres colles convidades gaudeixen a les 20h de la Nit de Foc infantil i el correfoc que té sortida i arribada a la plaça de l’Ajuntament. Hi participen Skamot Diabòlik de Santa Eulàlia, Diables del Club Bellvitge, Diablons i tabalers d’ESJEP, Patunyetes, Toc de Foc de la Bòbila, Folcat Diabòlic, Diables de Llorenç del Penedès i diables de la Colònia Güell.

El recinte de La Farga (c. Barcelona, 2) ofereix el seu segon dia de concerts. A partir de les 20h, Uña y Carne, un personal grup de rumba catalana, i Juanito Makandé, el cantant gadità que triomfa en l’escena independent. El preu de l’entrada anticipada és de 24 euros.

També és la segona jornada dels concerts gratuïts a la Remunta que organitza la Casa de la Música. Comencen a les 20.45h amb Secundaria, Veintiuno i Rayden, conegut pel Benidorm Fest i el seu tema La calle de la llorería.

I nou cicle de monòlegs d’humor a les 22h: Raúl Alcaraz a L’Oncle Jack, Jessica Rojano a El Viejo Piano, Edu Mutante al Kafè Olé, Romina Rocca al Mizuwari Cocktail Bar, i Sil de Castro a The Void.

Per reposar forces no oblideu tastar les tapes dels nostres establiments. Consulteu les degustacions a la guia de la Primavera de Tapes.