Taquilla Inversa - Reproduir video

30-6-2022 Taquilla Inversa - "Una jungla de farsants", nou disc de Cronopios

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 30-6-2022

  30-6-2022

  Entrevista: Espai VO i homenatge a Miquel Claperols

 • Video: 30-6-2022

  30-6-2022

  Entrevista: "Pedro i el capità", muntatge de fi de temporada al Centre Catòlic

 • Video: 30-6-2022

  30-6-2022

  Taquilla Inversa - "Una jungla de farsants", nou disc de Cronopios

 • Video: 23-6-2022

  23-6-2022

  Acústic: Perfecto Desorden

 • Video: 23-6-2022

  23-6-2022

  Entrevista: La banda hospitalenca Perfecto Desorden

 • Video: 23-6-2022

  23-6-2022

  Entrevista: Alberto Valle, guanyador Premi L'H Confidencial

 • Video: 23-6-2022

  23-6-2022

  Reportatge: "La memòria de l'aigua: testimonis d'un paisatge absent"

 • Video: 23-6-2022

  23-6-2022

  Kongsultori Influencer: Agustín Kong tanca etapa

 • Video: 23-6-2022

  23-6-2022

  Taquilla Inversa- El Festival Per Amor a L'Hart recupera la normalitat

  El guanyador del Premi L'H Confidencial i el grup Perfecto Desorden

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 21. 04. 2022

Les Festes de Primavera, als mitjans de comunicació de L'H

Programació especial de Televisió L'H en directe des de la plaça de l'Ajuntament

Televisió L’H i L’Hdigital ofereixen programació especial amb motiu de les Festes de Primavera de L’Hospitalet. Dijous, divendres, dissabte i diumenge s’emetrà un programa en directe des de la plaça de l’Ajuntament amb entrevistes als protagonistes de les festes. A més, L’Hdigital seguirà tota l’actualitat i oferirà l’agenda d’activitats i tota la programació a la carta. 

La programació especial comença dijous, a les 20 hores amb la retransmissió a Televisió L’Hospitalet del pregó de les festes, a càrrec de l’escriptor Benjamín Prado, que es fa al saló de plens a causa de la pluja. A continuació també s’oferirà el Toc d’Inici, l’esdeveniment en què les colles de cultura popular es presenten a la plaça de l’Ajuntament.

Divendres la cita serà de 18 a 20 hores. Des del plató de Televisió L’Hospitalet a la plaça de l’Ajuntament es connectarà amb les diverses activitats de les festes com ara la primavera d’arts al carrer, el MEEC o la preparació dels concerts de la Remunta. També hi haurà entrevistes en directe i reportatges.

Dissabte el programa especial seguirà el mateix format. També serà de 18 a 20 hores des de la plaça de l’Ajuntament. El programa seguirà l’actualitat de Sant Jordi a la rambla Just Oliveras. També connectarà amb esdeveniments de cultura popular que tindran lloc dissabte com el fabulari i el correfoc infantil, entre altres.

Diumenge, l’espai es trasllada al matí. La programació especial de Televisió L’H serà des les 11 a les 13 hores i entre d’altres es connectarà amb els concerts de la Primavera en Black i el parc de les meravelles, a més de les entrevistes i reportatges per donar a conèixer tota l’actualitat de les festes.

Laura Alsina i Anna Rodríguez seran les responsables de conduir els programes especials que comptaran també amb tots els professionals dels mitjans de comunicació.

Seguiment a L’Hdigital

La programació en directe també es podrà seguir per streaming a L’Hdigital i posteriorment es podrà consultar a la carta.

A més el portal oferirà informació diària amb l’agenda d’activitats, així com notícies, fotografies i vídeos dels millors moments de les Festes de Primavera.

D’altra banda, L’Hdigital també destaca aquests dies un recull de notícies sobre escriptors de L’Hospitalet que presenten llibre aquest Sant Jordi.

Igualment, pots consultar la graella de programació amb els horaris dels espais especials, les seves reemissions.

Totes les publicacions tant de notícies com de vídeos, així com informació d’interès de la programació de Televisió L’H i en general de les Festes de Primavera es podrà seguir a través de les xarxes socials de L’Hdigital a Facebook, Twitter i Instagram.

Agenda d'activitats al Diari L'Hospitalet

D'altra banda, el darrer número del Diari L'Hospitalet ofereix una àmplia agenda amb les activitats de les Festes de Primavera a les seves pàgines centrals.