Alba Morena ha estat la guanyadora de L’Hospisona, el concurs que busca la millor banda revelació d’aquest 2022. El premi és una beca d’acompanyament musical que atorga la Casa de la Música de L’Hospitalet. El concurs es va celebrar el passat dissabte 15 de gener a la Salamandra.

La jove Alba Morena ha emocionat a tots els assistents a la gran final de L’Hospisona, que per segon any consecutiu s’ha ofert en streaming des de la Salamandra a causa de les restriccions per la pandèmia. Formada al Taller de Músics, i amb un disc ja al mercat, Alba Morena mescla sons urbans i el folklore mediterrani amb el flamenc, el jazz i la música clàssica. Un cocktail que casa a la perfecció amb lletres que tracten temes sensibles com el dol, el suïcidi i els amors tòxics.

Alba Morena va convèncer al jurat per sobre de les propostes de PHOAC, Secundaria i Fotos de la Novia. Els guanyadors de l’anterior edició de L’Hospisona, els Habla de mi en presente, van fer entrega del premi i van oferir un petit tastet del seu nou directe i de les cançons que formaran part del disc “Vivir Más” que sortirà l’11 de febrer. Un treball que ha estat possible gràcies a la beca d’acompanyament de les Cases de la Música.

Televisió de L’Hospitalet oferirà la gran final el dissabte 22 de gener a les 22.30 hores i diumenge 23 a les 18 hores.