Taquilla Inversa - Julieta presenta el seu disc debut Reproduir video

20-1-2022 Taquilla Inversa - Julieta presenta el seu disc debut "Juji"

També Marina Rossell, Raúl Alcaraz i Gastrolover al Muxía

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 20-1-2022

  20-1-2022

  Entrevista: Marina Rossell presenta "300 crits" al Teatre Joventut

 • Video: 20-1-2022

  20-1-2022

  Entrevista: Raúl Alcaraz, 12 anys fent monòlegs

 • Video: 20-1-2022

  20-1-2022

  Gastrolover: Muxía

 • Video: 20-1-2022

  20-1-2022

  Taquilla Inversa - Julieta presenta el seu disc debut "Juji"

  També Marina Rossell, Raúl Alcaraz i Gastrolover al Muxía

 • Video: 13-1-2022

  13-1-2022

  Entrevista: "Brams, 30 anys, Baula rere Baula", inaugura el Barnasants

 • Video: 13-1-2022

  13-1-2022

  Entrevista: El clown Carlo Mö presenta "Yougur"

 • Video: 13-1-2022

  13-1-2022

  Entrevista: El raper 90Five i Omar Bentaleb

 • Video: 13-1-2022

  13-1-2022

  Popurri Pop: "And just like that", el retorn de "Sexo en NY"

 • Video: 13-1-2022

  13-1-2022

  Taquilla Inversa- David Casadamunt estrena "El Páramo"

  També, el concert inaugural del Barnasants i el retorn de "Sexo en NY" a Popurri Pop

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 05. 01. 2022

Ses Majestats els Reis d'Orient ja hi són a L'Hospitalet !

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a la pl. de l'Ajuntament i reben la clau màgica de L'H

Veïns i veïnes, grans i petits, són als carrers per donar la benvinguda als Reis d’Orient. Ses Majestat han arribat a la ciutat i aquest any, sí fan la tradicional cavalcada per recollir les darreres cartes, repartir caramels i saludar els hospitalencs. La cercavila d’enguany s’ha concebut com una oda al mediterrani.  Recordeu, però, les mesures de seguretat -mascareta i distància- i que a la plaça de l’Ajuntament no hi ha espectacle previ per evitar aglomeracions. Recupera a la carta el Programa Especial Cavalcada dels Mitjans de Comunicació de L’H!

Sobre les 17h els Reis han sortit de l’edifici Francesc Casbas, seu dels Mitjans de Comunicació, a la plaça de Francesc Macià, de Santa Eulàlia, i han saludat les persones que s’hi han acostat a rebre’ls acompanyats de l'alcaldessa i altres autoritats de la ciutat. Uns minuts després, ja a les carrosses ubicades a la plaça d’Escorça, han començat la rua.

El seguici ha recorregut el carrer de Santa Eulàlia, el carrer de Prat de la Riba i el carrer Major fins arribar a la plaça de la Vila sobre les 19.30h. Allà l’alcaldessa ha rebut Ses Majestats i, des del balcó de la casa consistorial, els ha lliurat la clau que obre les portes de la ciutat perquè puguin accedir a totes les llars durant la nit.

El seguici

Les tres carrosses reials han desfilat per aquest ordre: la carrossa del rei Melcior, la de Gaspar i per últim la de Baltasar. El seguici que les ha acompanyat l'han format la carrossa de l’estel màgic que obre pas i guia el camí a Ses Majestats; els recollidors de xumets i els carters reials que han omplert les seves bosses al llarg del recorregut, i les carrosses de caramels, de carbó i de regals. També han participat animadors que recreen onades i cavalls de mar en al·lusió a la temàtica d’aquest any, la Mediterrània. Per últim, han tancat la rua els tabalers.

Mesures de seguretat

Per evitar aglomeracions s’ha cancel·lat l’habitual espectacle a la plaça de l’Ajuntament. A més, tant els Mags de l’Orient com tot el públic que ha seguit i ha participat a la Cavalcada ha dut la mascareta posada en tot moment.

S'ha recomanat mantenir la màxima distància possible entre la cavalcada i el públic i també entre els espectadors. Els patges s’han acostat als nens a recollir les cartes, els dibuixos i els xumets i els han lliurat els caramels.

Tots els actes han estat a l’aire lliure per evitar la propagació de la Covid-19 i no han pogut participar les persones amb símptomes compatibles amb la malaltia, les que esperen resultats de proves, les que fan quarantena, ni, per descomptat, les persones positives.

La Cavalcada per la TV i per internet

La Cavalcada s'ha pogut seguir en directe per la TDT de TV L'Hospitalet i per streaming a www.lhdigital.cat dins un programa especial conduït per les periodistes Núria Toril i Anna Rodríguez. Aquest programa remetrà en diferents horaris i també es podrà recuperar a la carta posteriorment a través del web.