Taquilla Inversa -Júlia Blum presenta Reproduir video

19-5-2022 Taquilla Inversa -Júlia Blum presenta "Sobre la marxa"

També, aniversari de La Universal, Tallers Oberts i Popurri Pop

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 19-5-2022

  19-5-2022

  Reportatge: 25 anys dels locals d'assaig La Universal

 • Video: 19-5-2022

  19-5-2022

  Districte Cultural: Tres Passos Estudio

 • Video: 19-5-2022

  19-5-2022

  Acústic: Júlia Blum

 • Video: 19-5-2022

  19-5-2022

  Llibres: el Bibliomercat de Santa Eulàlia

 • Video: 19-5-2022

  19-5-2022

  Popurri Pop: Eurovisió

 • Video: 19-5-2022

  19-5-2022

  Taquilla Inversa -Júlia Blum presenta "Sobre la marxa"

  També, aniversari de La Universal, Tallers Oberts i Popurri Pop

 • Video: 12-5-2022

  12-5-2022

  Acústic: Serch

 • Video: 12-5-2022

  12-5-2022

  Entrevista: la banda Serch presenta "Post" al Zowie

 • Video: 12-5-2022

  12-5-2022

  Gastrolover: Chamako

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 26. 10. 2021

Els festivals culturals asseguren la seva continuïtat amb formats híbrids

El CREA ha començat amb una taula rodona amb agents culturals de la ciutat

La trobada professional del Districte Cultural de L'Hospitalet se celebra del 26 al 29 d'octubre amb activitats conduïdes pel periodista José María Carrasco que es poden seguir per Youtube. Aquest any el CREA té com a novetat un programa de televisió amb entrevistes i actuacions que s'emetrà divendres a les 20 h a la Televisió de L'Hospitalet.

El CREA repeteix el format digital i ofereix una programació enfocada a professionals del sector cultural. La cita, organitzada per l'Ajuntament, ha començat amb una taula rodona conduïda pel periodista José María Carrasco on impulsors de diferents festivals de la ciutat han explicat com els ha afectat la pandèmia i quines solucions han trobat per tirar endavant. La trobada s'ha produit a l'espai Planta Uno i ha estat una oportunitat per aprendre uns dels altres i buscar sinergies.

 "Aquí coneixem persones que estan treballant per L'Hospitalet amb projectes molt interessants i que ens poden servir d'inspiració i de col·laboració fins i tot", afirma Vanessa Martí, directora del Festival Acròbates. Els treballadors del Districte Cultural veuen el futur dels festivals amb un format híbrid. "No seran esteveniments només virtuals o físics, sinó que aquesta doble vessant és imprescindible", exposa Carrasco.
 
Els dinamitzadors culturals ja treballen en les properes edicions dels seus festivals. El Acròbates tindrà lloc la pròxima setmana recuperant l'aposta "per la presencialitat" i amb alguna activitat virtual, segons ha indicat la seva directora. En el cas de L'Herència. Flamenco i Patrimonio, es tracta d'un festival que va nèixer en plena pandèmia i que té com objectiu consolidar-se a la ciutat. "Tenim moltes ganes de seguir creixent i de buscar nous espais que visitar", afirma Marta Piñol, la directora del cicle.
 
El CREA continua dijous amb una sessió de treball en línia on es connectaran diferents empreses i entitats. I com a novetat d’aquesta edició, divendres hi haurà un programa especial amb entrevistes i actuacions musicals que s’emetrà a les 20 h per Televisió de L’Hospitalet. Entre els entrevistats hi ha l'artista Miquel Aparici, el director creatiu Saúl Baeza, el productor Sergi Delgado o l'artista visual Isabel Delgado.
 

Les entrevistes a agents de la ciutat estaran conduïdes pel periodista José María Carrasco, que visitarà els seus espais de treball per parlar del Districte Cultural i la vida creativa a la ciutat. El dilluns 1 de novembre els continguts estaran disponibles al web del CREA i en el canal de Youtube CulturaLH.

El Districte Cultural és un projecte estratègic de ciutat que té la cultura com a motor de transformació i de creixement social i econòmic, per convertir L'Hospitalet en una ciutat capdavantera de l'àrea metropolitana.