Taquilla Inversa - Nova edició del Festival Per Amor a L'Hart Reproduir video

9-9-2021 Taquilla Inversa - Nova edició del Festival Per Amor a L'Hart

"L'Herència, flamenc i patrimoni", la música de Mario Zeta i Popurri Pop

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 9-9-2021

  9-9-2021

  Acústic: Mario Zeta

 • Video: 9-9-2021

  9-9-2021

  Entrevista: Mario Zeta

 • Video:

  Popurri Pop: Dives del pop

 • Video: 9-9-2021

  9-9-2021

  Reportatge: Ricard Coll presenta "Els crims de Collserola"

 • Video: 9-9-2021

  9-9-2021

  Taquilla Inversa - Nova edició del Festival Per Amor a L'Hart

  "L'Herència, flamenc i patrimoni", la música de Mario Zeta i Popurri Pop

 • Video: 02-09-2021

  02-09-2021

  Els millors moments de Taquilla Inversa (5)

 • Video:

  Informatiu 23-07-2021

 • Video: 22-7-2021

  22-7-2021

  Entrevista: Mariah Meneses presenta el llibre "A tientas"

 • Video: 22-7-2021

  22-7-2021

  L'Altra Mirada: el futur ja és aquí

 • Quatre galeries de L'H participen en la setena edició de la Barcelona Gallery Weekend

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2021

Quatre galeries de L'H participen en la setena edició de la Barcelona Gallery Weekend

Fins al 19 de setembre

Les galeries Ana Mas Projects, etHall, Nogueras-Blanchard i els dos espais de la Galeria Alegria participen fins el 19 de setembre en la setena edició del Barcelona Gallery Weekend. També se sumen el Centre d’Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo i el TPK que programen diferents exposicions.

Les galeries d'art de L'Hospitalet se sumen a la setena edició del Barcelona Gallery Weekend. Unes jornades que volen posar en valor la tasca de les galeries com a espais generadors de cultura i punt de trobada entre artistes, col•leccionistes, públic i institucions. A L'Hospitalet hi participen les galeries Ana Mas Projects, etHall, Nogueras-Blanchard i els dos espais de la Galeria Alegria. També se sumen el Centre d'Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo i el TPK. Totes les exposicions són d'accés lliure i s'inauguren aquest dimecres. Per arribar a més públic, aquest any el Barcelona Gallery Weekend ha reforçat el seu caràcter virtual oferint la possibilitat de visitar totes les exposicions de forma virtual des de casa.

Robert Álvarez és el director d’innovació del districte Cultural de L’H, i assegura que és “una manera de donar veu i contingut al que fem a la ciutat més enllà de la centralitat de Barcelona, hi ha un focus molt important de Cultural a L’Hospitalet”.

La Barcelona Gallery Weekend vol acostar l’art contemporani a la ciutadania, fomentar el col•leccionisme i destacar el paper de les galeries com a espais generadors de cultura. Les activitats i visites són gratuïtes amb reserva prèvia a través de l’agenda .

Exposicions a L’Hospitalet

La galeria Ana Mas Projects presenta l’exposició “Watori”, la primera monogràfica a Espanya de l’artista indígena Sheroanawe Hakihiiwe. La mostra recull una selecció de dibuixos sobre paper fets entre 2015 i 2020.

La galeria Nogueras Blanchard obre la mostra “L’atzar de la restitució Alberto Cardín / Pepe Espaliú a Barcelona (i Alberto Cardín)”.

“Quatre parets”, de l’artista Luz Broto, és la proposta de la galeria etHall per al Barcelona Gallery Weekend.

Enrico Della Torre exposa “Cut Outs Paintings” a sala A de la galeria Alegria, i la sala B acull “Interface”, els retrats creats per l’artista belga Julien Meert.

El Centre Cultural Tecla Sala obre dimecres, 15 de setembre, l’exposició “Fora de cap lloc”, la primera retrospectiva dedicada a Vicens Vacca, un dels artistes de referència de l’art sonor a Catalunya. Fins al 9 de gener. De dimarts a dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Diumenges i festius, d’11 a 14 h. Dilluns feiners, tancat.

La Fundació Arranz-Bravo obre al públic també el dia 15 la mostra “Arranz-Bravo. Present continu”, una exposició dedicada a la seva obra més actual. Fins al 21 de novembre. De dijous a dissabte, de 17 a 20 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h.

TPK presenta el llibre i l’exposició de dibuixos d’Agustín Fructuoso Autoretrats en temps de confinament. El resultat de l’autoproposta són 62 dibuixos que han donat lloc a la publicació d'un llibre i una exposició. Un projecte que té un objectiu solidari, els beneficis de la venda de llibres i dibuixos es destinaran a l'associació AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). L’exposició és oberta fins al 24 d’octubre amb visites concertades a través del telèfon 615 535 105.

Podeu consultar la programació completa a la pàgina web del Barcelona Gallery Weekend.