Taquilla Inversa - Nova edició del Festival Per Amor a L'Hart Reproduir video

9-9-2021 Taquilla Inversa - Nova edició del Festival Per Amor a L'Hart

"L'Herència, flamenc i patrimoni", la música de Mario Zeta i Popurri Pop

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 9-9-2021

  9-9-2021

  Acústic: Mario Zeta

 • Video: 9-9-2021

  9-9-2021

  Entrevista: Mario Zeta

 • Video:

  Popurri Pop: Dives del pop

 • Video: 9-9-2021

  9-9-2021

  Reportatge: Ricard Coll presenta "Els crims de Collserola"

 • Video: 9-9-2021

  9-9-2021

  Taquilla Inversa - Nova edició del Festival Per Amor a L'Hart

  "L'Herència, flamenc i patrimoni", la música de Mario Zeta i Popurri Pop

 • Video: 02-09-2021

  02-09-2021

  Els millors moments de Taquilla Inversa (5)

 • Video:

  Informatiu 23-07-2021

 • Video: 22-7-2021

  22-7-2021

  Entrevista: Mariah Meneses presenta el llibre "A tientas"

 • Video: 22-7-2021

  22-7-2021

  L'Altra Mirada: el futur ja és aquí

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 06. 09. 2021

"L'Herència, flamenc i patrimoni" escalfa motors

El cicle artístic es fa a diferents espais de la ciutat de l'11 al 19 de setembre

Un nou cicle artístic aterra a L’Hospitalet. “L’Herència, flamenc i patrimoni” consta de 10 espectacles de dansa i música que tindran llocs en edificis històrics d’especial valor de la ciutat com el Centre Cultural Tecla Sala, Can Trinxet, Torre Barrina o l’ermita de Bellitge. El cicle comença l’11 de setembre i s’allargarà fins el dia 19.

El cicle organitzat per Flamenco Projects vol unir joves talents de la dansa flamenca i española amb artistes ja reconeguts. A més, l’organitzadora del cicle Marta Piñol de Flamenco Projects explica que vol respondre a “la falta a Catalunya d’un tipus de cicle que doni sortida a un flamenc més novedós”.

El cicle situarà els artistes en edificis històrics d’especial valor, des d’antigues fàbriques reconvertides en centres culturals fins a edificis modernistes que formen part del patrimoni arquitectònic. Es desenvoluparà en cinc districtes i permetrà generar un recorregut d’interès cultural que unirà el valor del flamenc actual amb el patrimoni local.“Es vol posar en valor espais patrimonials de L’Hospitalet desconeguts ja que Barcelona acapara tota l’arquitectura”, explica Piñol.

D'entre els artistes participants al cicle destaquen noms com Karen Lugo o José Maldonado. Tots els espectacles són gratuïts i a l’aire lliure. Durant els dies de celebració de “L’Herència, flamenc i patrimoni”, el Teatre Joventut acollirà l’espectacle “En la cuerda floja”, el darrer muntatge d’Ana Morales. La presència de l’artista a L’Hospitalet servirà per proposar un seguit d’improvisacions en les quals Morales i altres artistes del cartell oferiran un ball espontani.

La Venidera inaugura el cicle artístic

La companyia encarregada de donar el tret de sortida al cicle aquest dissabte 11 de setembre és La Venidera. Els seus integrants han adaptat un dels seus muntatges per poder-lo portar a la façana de Torre Barrina. “Valorem moltíssim que hagin comptat amb nosaltres perquè som de Barcelona però ens és molt difícil arribar aquí per fer el nostre llenguatge i les nostres creacions” ha explicat Irene Tena, una de les integrants de La Venidera. “Falta més dansa” ha conclòs Albert Hernández, un altre dels membres de la companyia.

Consulta la programació al web del cicle www.l’herencia.com.