Taquilla Inversa - Nova edició del Festival Per Amor a L'Hart Reproduir video

9-9-2021 Taquilla Inversa - Nova edició del Festival Per Amor a L'Hart

"L'Herència, flamenc i patrimoni", la música de Mario Zeta i Popurri Pop

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 9-9-2021

  9-9-2021

  Acústic: Mario Zeta

 • Video: 9-9-2021

  9-9-2021

  Entrevista: Mario Zeta

 • Video:

  Popurri Pop: Dives del pop

 • Video: 9-9-2021

  9-9-2021

  Reportatge: Ricard Coll presenta "Els crims de Collserola"

 • Video: 9-9-2021

  9-9-2021

  Taquilla Inversa - Nova edició del Festival Per Amor a L'Hart

  "L'Herència, flamenc i patrimoni", la música de Mario Zeta i Popurri Pop

 • Video: 02-09-2021

  02-09-2021

  Els millors moments de Taquilla Inversa (5)

 • Video:

  Informatiu 23-07-2021

 • Video: 22-7-2021

  22-7-2021

  Entrevista: Mariah Meneses presenta el llibre "A tientas"

 • Video: 22-7-2021

  22-7-2021

  L'Altra Mirada: el futur ja és aquí

 • El festival 48h Open House inaugura mostra itinerant sobre arquitectura

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 26. 07. 2021

El festival 48h Open House inaugura mostra itinerant sobre arquitectura

L'exposició es podrà veure a l'Auditori Barradas del 21 de desembre al 22 de gener

El 48h Open House Barcelona ha inaugurat  'La teva arquitectura i la meva. Ajudant a construir la professió', una mostra itinerant centrada en l'experiència de més de 10 anys del festival. La proposta és itinerant i es podrà veure a diferents espais de Barcelona, Sant Joan Despí i L'Hospitalet.

La mostra La teva arquitectura i la meva. Ajudant a construir la professió al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) serà la primera d’un seguit d’exposicions itinerants centrades en l’experiència de més de 10 anys del festival 48h Open House Barcelona, referent anual que convida a visitar espais habitualment inaccessibles per al públic i que contribueix a integrar el valor de l’arquitectura com a art i cultura.

L'exposició itinerant arribarà a l'Auditori Barradas de l’Hospitalet del 21 de desembre al 22 de gener. La teva arquitectura i la meva. 5 anys del festival d’arquitectura a L’Hospitalet de Llobregat mostrarà també l’empremta del festival descobrint enclaus d’interès arquitectònic del municipi durant aquest temps.

La mostra compta amb mobles mòbils estructurats per temàtiques, que contenen la informació i base de dades dels més de 10 anys de trajectòria del festival. Llocs insòlits, espais ocults, mirades, i experiències. Els visitants circulen entremig dels mobles i els quantiosos elements que es mostren. 

Per primera vegada, s’exposarà el projecte Arts per a l’Arquitectura, que explica l’arquitectura mitjançant diferents arts a un públic ampli amb interès en diferents disciplines. Arts per a l’Arquitectura fomenta la col·laboració entre artistes i entitats, l’obra coral i la creació d’artistes locals. A més, aconsegueix, fora del món professional, que es comprengui més bé l’arquitectura com un fet cultural subjecte a decisions historicopolítiques, econòmiques, socials i artístiques, i tracta l’arquitectura com a tema i contingut, no només com a continent d’altres disciplines artístiques.

L’any 2021, l’art escollit és la fotografia. L’artista Antonio Navarro Wijkmark retrata nou espais en construcció amb un projecte que mostra diferents aspectes de l’arquitectura no habitada: cada espai no habitat és una obra d’autor no acabada (la de l’arquitecte), contraposada a una obra d’autor acabada (la del fotògraf).

Festival 48 h Open House BCN

Enguany, el cap de setmana en què se celebrarà el festival 48h Open House BCN serà el del 23 i 24 d’octubre. Des de l’any 2010, en què naixia a partir de la voluntat d’atorgar a l’arquitectura la majúscula de la Cultura, el festival 48h Open House BCN parla d’arquitectura i permet que el públic recorri la ciutat de manera diferent, que es posi en contacte amb els professionals, que construeixi el seu imaginari particular sobre la ciutat i que comuniqui la relació que hi té. Més de 60.000 persones participen visiten anualment el festival.