Taquilla Inversa - XV edició del cicle Blues&Boogie Reproduir video

15-10-2020 Taquilla Inversa - XV edició del cicle Blues&Boogie

També, el Festival TrevoLH i l'impacte de les noves mesures anti-Covid a la restauració

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 22-10-2020

  22-10-2020

  Taquilla Inversa- XV edició del Festival Acròbates

  També, el CREA i secció de llibres sobre Ray Bradbury

 • Video: 22-10-2020

  22-10-2020

  L'Informatiu - 22-10-2020

 • Video: 21-10-2020

  21-10-2020

  L'Informatiu - 21-10-2020

L'entitat esportiva Ingym busca un local per entrenar

Fins ara entrenaven a l'institut Bisbe Berenguer

Episodi d'alta contaminació per partícules

La Generalitat recomana moderar l'activitat a l'aire lliure

Anna Simó: "Aquesta sentència deixa una jurisprudència que afecta al debat parlamentari lliure"

Entrevista a l'hospitalenca i ex membre de la Mesa del Parlament de Catalunya

Educació referma que les escoles són segures i que les mesures són efectives

Explica que l'increment de grups confinats es deu a l'augment de contagis en la població general

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 09. 10. 2020

El nu masculí al llarg de la història, al Museu de L'H

L'exposició presenta peces de diferents èpoques i formats

"L'home nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat" és la nova exposició que es pot visitar a L'Harmonia fins al 3 de gener. La mostra fa un recorregut pel nu masculí a través d'una cinquantena d'obres de les col·leccions de diferents museus de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona.

L'exposició es qüestiona què vol dir ser home al segle XXI des d'una mirada diversa, igualitària, interseccional i defugint el binarisme, perquè hi ha tantes identitats com persones. La mostra exposa peces de diferents èpoques, tècniques i formats, agrupades per àmbits. Es poden veure escultures romanes i instal·lacions de videoart contemporani, retaules barrocs, porcellanes vuitcentistes, escultures, dibuixos i pintures modernistes i noucentistes, obra gràfica, fotografies, exlibris o portades de discos i còmics.

Hi són representats alguns dels artistes catalans més destacats de final del segle XIX i principi del XX: Marià Fortuny, Pablo Picasso, Salvador Dalí, Ismael Smith, Josep de Togores, Marià Andreu, Josep Llimona, Manolo Hugué, Francesc Domingo, Antoni Vila Arrufat, Antoni Estruch, Joan Vilatobà, Joan Brull, Pere Prat Ubach, Carles Bacaflor, Francisco Torras i Armengol, Josep Rigol Fornaguera, Enric Cristòfol Ricart, Francesc Juventeny, Francesc Sitjar, Rafael Molins Marcet o Lola Anglada.

Pel que fa als artistes contemporanis, destaquen Antoni Miralda, Nazario Luque de Vera, Carlos Pazos, Francesca Llopis, Núria Güell, Mar C. Llop, Sebas Martín, Ivonne Navarro i Roberta Marrero.

L’exposició és itinerant i està organitzada per la Diputació de Barcelona, el Museu d'Art de Cerdanyola i el Museu Abelló de Mollet. El Museu de L'Hospitalet ha aportat dues taules del segle XVII procedents de l'antiga església parroquial i Anarcoma, una obra sobre paper de Nazario.

La mostra es podrà veure a l'Harmonia fins al 3 de gener de 2021, de dimarts a divendres, de 17 a 20 hores, i els dissabtes i diumenges, d'11 a 14 hores.