Taquilla Inversa - PuntMoc presenta Reproduir video

17-9-2020 Taquilla Inversa - PuntMoc presenta "GagsOnTrix" a La Bòbila

Santi Planet amb "La mujer invertida" i Gastrolover a Los Panas

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 28-09-2020

  28-09-2020

  L'Informatiu - 28-09-2020

 • Video: 25-09-2020

  25-09-2020

  L'Informatiu - 25-09-2020

 • Video: 23-09-2020

  23-09-2020

  L'Informatiu - 23-09-2020

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 10. 09. 2020

El CC La Bòbila acull una exposició fotogràfica sobre el Brasil

Es tracta d'un viatge a través de la mirada de tres fotògrafes estrangeres

Per tercer any consecutiu el Centre Cultural La Bòbila acull una exposició fotogràfica en motiu del Dia Nacional del Brasil que s'ha celebrat aquesta setmana. Enguany, la mostra, recull les fotografies de tres autores estrangeres en una selecció d'imatges alegres i divertides. L'objectiu és donar suport al país en un moment tan delicat com el de la pandèmia.

Es tracta d’una proposta que de la mà de la francesa Laurence Lalloué, l’argentina Carolina Yedrasiak i la catalana Esther Domínguez ens acosta a una mateixa realitat vista des de punts de vista diferents. Un recorregut a tres bandes per una vintena d’instantànies que immortalitzen indrets i escenes quotidianes del Brasil.

L'exposició conté fotografies de paisatges urbans i rurals, racons acolorits, moments i persones que exemplifiquen els contrastos del Brasil, una diversitat que és un de les senyes d’identitat del país. És precisament aquest esperit de llibertat el que Esther Domínguez, una de les fotògrafes participants, ha volgut captar en les seves imatges. "La societat brasilenya és multiculutral, amb molts contrastos, i la gent és bastant lliure de fer el que vol", explica.

La mostra, que s’organitza en motiu del Dia Nacional del Brasil, és un homenatge a un país colpejat per la pandèmia que ara viu un dels seus moments més foscos. Per això, les fotografies volen fer visible la senzillesa, l’espontaneïtat i l’alegria de les seves gents.

I és que per la comissària de l'exposició, Etel Borges Reis, "en els moment que estem vivint és important transmetre aquesta alegria perquè, malgrat tot, els brasilenys tenen a dins un positivisme i una esperança per aconseguir vèncer i anar endavant".

La mostra “Brasil des de fora, la mirada estrangera” es podrà veure al Centre Cultural La Bòbila fins el 27 de setembre.