Taquilla Inversa - PuntMoc presenta Reproduir video

17-9-2020 Taquilla Inversa - PuntMoc presenta "GagsOnTrix" a La Bòbila

Santi Planet amb "La mujer invertida" i Gastrolover a Los Panas

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 28-09-2020

  28-09-2020

  L'Informatiu - 28-09-2020

 • Video: 25-09-2020

  25-09-2020

  L'Informatiu - 25-09-2020

 • Video: 23-09-2020

  23-09-2020

  L'Informatiu - 23-09-2020

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 06. 08. 2020

Torna el Summer Experience amb activitats culturals a tots els districtes fins el 9 d'octubre

Totes les activitats tindran aforament limitat i s'aplicaran les mesures de seguretat i higiene establertes

La tercera edició de la proposta cultural d’estiu de L'Hospitalet, el Summer Experience, arriba més tard del previst a causa de la pandèmia de la Covid-19. Les activitats començaran el 27 d’agost i finalitzaran el 9 d’octubre a tots els districtes de la ciutat. A més, s'han recuperat activitats ajornades del Festival per Amor a L'HArt i part de la programació suspesa de la Quinzena Metropolitana de Dansa.

La situació generada per la Covid-19 fa que els esdeveniments es reinventin en petit format i aforament limitat per fer-los més segurs. Així, s’ha establert un protocol de seguretat per evitar contagis amb una sèrie de mesures d'acord amb el “Pla de Represa del Sector Cultural: arts escèniques i musicals” de la Generalitat.

Tant l’organització com els i les assistents seguiran els protocols que s’han adaptat a cadascun dels espais escènics, s'haurà de dur la mascareta en tot moment i s’informarà amb detall a totes les persones que hi participin.

Concretament, les activitats del Districte I es concentren als jardins de Can Sumarro. Hi haurà activitats a les biblioteques i a més l’1 d’octubre hi haurà una jornada científica a la tarda i un taller d’observació astronòmica al vespre.

El Parc de la Remunta acollirà el Festival Per Amor a L’Hart del 17 al 19 de setembre i el de la Marquesa, al Districte II, un jardí secret on es desenvoluparan activitats dedicades a la música. Hi haurà les actuacions de Prometeo García, O Val das Mouras o el Sonar + D que alternarà activitats presencials i en streaming.

La plaça de Maria Artigal és el centre del Summer Experience al Districte III. Hi haurà titelles els dimarts, circ els dimecres i música els dijous. El dia 2 de setembre es farà la desena trobada de dansa i cultura urbana amb la participació de Companyia Baiana, Agnés Sala & Héctor Plaza i la Companyia Nishelma.

La plaça de la Carpa i el C.C la Bòbila seran els escenaris dels districtes IV i V on es podran veure espectacles familiars i la reprogramació d’espectacles de la suspesa Quinzena de Dansa Metropolitana.

Per últim al Districte VI s’han programat actuacions musicals al parc metropolità de Bellvitge com la de Doc & Friends el 4 de setembre.

Consulta tota la programació aquí.