Taquilla Inversa 16 gener: Anna Roig i Àlex Cassanyes amb Reproduir video

16-1-2020 Taquilla Inversa 16 gener: Anna Roig i Àlex Cassanyes amb "La Tendresse"

El Let's Festival i la pianista Laura Farré Rozada

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 16-1-2020

  16-1-2020

  Acústic Anna Roig i Àlex Cassanyes, "La Tendresse"

 • Video: 16-1-2020

  16-1-2020

  Entrevista: XVa edició del Let's Festival

 • Video: 16-1-2020

  16-1-2020

  Entrevista: La pianista i matemàtica Laura Farré Rozada

Alumnes de 4t d'ESO de l'escola Santa Marta volen aconseguir 100.000 euros per una causa solidària

Aniran destinats a projectes d'investigació del càncer infantil de Sant Joan de Déu

Prova de foc pel CB L'H davant del líder

Dissabte rep al Bàsquet Girona (20h)

Òmnium Cultural presenta la nova gestora provisional a L'H

Ha coincidit amb el primer permís penitenciari de Jordi Cuixart

El Sónar fa públic el cartell de la 27a edició

Destaca el directe de The Chemical brothers

Noves grades i paviment a la pista del Poliesportiu Municipal de les Planes

S'han aprofitat les vacances de Nadal per fer les millores

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 21. 07. 2019

El Fusion Slham juga amb la poesia a Can Sumarro

L'esdeveniment tanca la temporada de Slham Poetry obrint la porta a noves expressions artístiques

Les nits de Fusion Slham ja celebren quatre aniversaris de nits dedicades a expandir la poesia. El seu escenari és la festa de final de curs del campionat anual de Poetry Slham, i per celebrar-ho, les propostes que hi arriben juguen a barrejar poesia amb moltes altres expressions artístiques.

Un home baixa de l'escenari per demanar al públic que tregui la llengua és el mateix músic que aquest públic ha vingut a veure. Pot ser poc comú, però així son també els concerts de Ual•la, un grup amb una proposta que barreja música, veu i humor, molt d'humor, i que els seus integrants defineixen dient que intenten "explorar la comicitat dins la música. Com fer riure amb una cançó i alhora fer reflexionar"
Amb una cançons com aquella dedicada a tot el utilitzem i no necessitem, Ual•la actuava a la última nit de l'any del Fusion Sl'ham. Aquestes velades son el col•lofó de les competicions anuals de Poetry Slham. En aqueesta ocasió, però, els artistes gaudeixen de més llibertat. Amadeo Rojo, cap d'unitat de Joventut, explica que "aquí hi ha més llibertat per utilitzar instruments musicals, disfresses...I sobretot no estan limitats a mètriques, temps, ni al judici del públic".
Per l'escenari del Fusion han passat habituals de l'Slham com Pablosky o Raquel Lua, que han omplert de poesia, música i arts escèniques un espai, Can Sumarro, que ja és especialista en acollir propostes íntimes i alternatives. Jordi Jover, dj de Can Chill Out, creu que "Això és un oasi dins la ciutat on es fa el Petit Format, el Chill Out... tothom que ve aquí queda contagiat per aquest lloc tan especial".
L'espai i el tipus de d'espectacles conviden, a més, a que mares i pares puguin contagiar des de ben aviat el seu amor per la cultura als més petits. El Francesc, amb la seva filla en braços, diu que "idees com aquestes fan que puguem compartir amb els nostres fills, i així aprens tu però també aprenen ells".
Un cop acabat el concert la festa continuava a l'espai Can Chill Out, una zona que complementa, amb música i gastronomia, les diferents propostes que arriben als jardins. Així, amb els beats del punxadiscos, la nit d'un dels oasi estiuencs de L'Hospitalet s'endinsava en la foscor.