Taquilla Home Gourmet- Reproduir video

25-5-2020 Taquilla Home Gourmet- "Crumble de poma" de l'Escola Restaurant El Repartidor

Destaquem Tots els vídeos

 • Video:

  L'Informatiu 04-06-2020

 • Video: 25-5-2020

  25-5-2020

  Taquilla Home Gourmet- "Crumble de poma" de l'Escola Restaurant El Repartidor

 • Video: 22-5-2020

  22-5-2020

  Taquilla Home Gourmet- "Sweet Words" del Mizuwari Cocktail Bar

 • Nova edició del Dictat Popular

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 23. 04. 2019

Nova edició del Dictat Popular

Concurs d'escriptura en català organitzat pel Consorci de Normalització

El pròxim 24 d'abril, en el marc de les Festes de Primavera, el Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet i la Xarxa de Biblioteques de la ciutat organitzen la quarta edició del Dictat Popular. Pot participar-hi tothom i el dictat consistirà en una lectura en veu alta d'un text de Joan Brossa que llegirà l'actriu Nausicaa Bonín, a les 18 hores, a l’Auditori Barradas.

Tot aprofitant la commemoració del centenari del naixement del poeta Joan Brossa, el Centre de Normalització Lingüística de L'Hospitalet organitza un Dictat Popular, el dia 24 d'abril, a l'Auditori Barradas en un acte festiu que es fa en el sí de les Festes de Primavera.

L'objectiu és posar a prova el nostre nivell de català. L'actriu Nausicaa Bonín llegirà en veu alta tot el text sencer i a continuació es farà una lectura fragment per fragment. A més, es dictaran 10 paraules per desfer el desempat en cas que calgui. El text es dictarà amb els signes de puntuació, per tal de posar l'èmfasi en l'ortografia. Posteriorment, la correcció anirà a càrrec dels tècnics de normalització lingüística del CN de l'Hospitalet.

La inscripció cal fer-la en línia a través de l'adreça cpnl.cat/dictatlh, per telèfon al 93 440 65 70, o bé personalment al CNL de L'Hospitalet. Qui no s'hagi inscrit podrà fer-ho el mateix dia del dictat en cas que hi hagi places disponibles.

El resultat es farà públic el mateix dia 24 d'abril. Es diran els noms i cognoms de les tres persones guanyadores del Dictat Popular amb els tres textos que continguin menys errors ortogràfics.

El primer premi consistirà en un dinar per a dues persones al restaurant Debut, un llibre sobre Joan Brossa i dues entrades per al Teatre Joventut o l'Auditori Barradas.