Veïns - Programa especial monogràfic sobre la Reproduir video

07-08-2022 Veïns - Programa especial monogràfic sobre la "Història de la migració a L'H"

Documental de l'historiador Quim Solias

Destaquem Tots els vídeos

  • Video: 07-08-2022

    07-08-2022

    Veïns - Programa especial monogràfic sobre la "Història de la migració a L'H"

    Documental de l'historiador Quim Solias

  • Video: 06-08-2022

    06-08-2022

    Veïns Resum Estiu (4)

  • Video: 05-08-2022

    05-08-2022

    Taquilla Inversa Resum Estiu (3)

  • Video: 04-08-2022

    04-08-2022

    Taquilla Inversa Resum Estiu (2)

  • Video: 03-08-2022

    03-08-2022

    Aula L'H Resum d'estiu (2)

  • Video: 02-08-2022

    02-08-2022

    Veïns Resum Estiu (3)

  • Video: 01-08-2022

    01-08-2022

    L'H en Joc Especial Estiu (2)

  • Video: 28-07-2022

    28-07-2022

    Taquilla Inversa Resum Estiu (1)

  • Video: 27/07/2022

    27/07/2022

    Ple municipal juliol 2022 - Dictàmens i precs i preguntes

Luis Felipe Castillo, format a l'Hèrcules L'Hospitalet, debuta a la MLB

El jugador va estrenar-se amb la samarreta dels Detroit Tigers

Un combatiu CE L'Hospitalet cau eliminat de la Copa Catalunya

Derrota del conjunt d'Hèctor Simón davant el Prat per 1-2

L'ACA anuncia possibles restriccions d'ús de l'aigua de cara a setembre, davant l'actual sequera

L'Ajuntament va aprovar inicialment el Pla d'emergència en situacions de sequera de l'Hospitalet

Protecció Civil fa una crida a la prudència davant el fort episodi de pluges

Els xàfecs que podran superar els 20 l/m2 en només mitja hora

Endesa reclama una factura de 1.800 euros a una hospitalenca de 81 anys

Isabel Solano ha rebut una carta d'avís de tall de subministrament del gas al seu habitatge

Un estudi valida una eina per predir la mort sobtada per una cardiopatia

Es tracta d'un projecte amb la participació de l'Idibell i l'Hospital de Bellvitge

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 02. 04. 2014

Plena ocupació hotelera a L'H per l'Alimentària

És el segon saló amb més impacte després del Mobile

Els hotels de la ciutat es mostren molt satisfets amb els resultats de les pernoctacions que ha generat el Saló Alimentària. Es tracta de la segona fira més important després del Mobile World Congress, tot i que el perfil de client és més nacional i les reserves no s’han fet amb tanta antelació.

Segons Anna Sánchez, directora comercial de l’Hotel Porta Fira, “Alimentària ja és el saló més important, després del Congrés de telefonia mòbil, llàstima que només s’organitza cada dos anys” L’Hotel Porta Fira ha penjat el cartell de no hi ha habitacions durant els tres dies de duració de la fira.

Els clients són explica Sánchez “un 90 per cent de l’Estat espanyol, tot i que cada cop més tenim clients allotjats d’Itàlia, França, Anglaterra o Alemanya”. Recordem que enguany un dels objectius d’Alimentària ha estat la seva internacionalització.

El director del Hotel SB Plaça Europa, Jaume Asensio, coincideix en les xifres. “Tenim l’hotel complert aquests dies i amb clients nacionals, majoritàriament. Tot i que hi ha força francesos i italians. També hem notat un augment en clients d’origen nord-americà i xinès”.

Possibilitat de negoci

Molts dels visitants del saló aprofiten els hotels per realitzar activitats i reunions paral•leles. És el cas del Porta Fira, on explica la seva directora comercial “com que tenim moltes sales de reunions, hem notat especialment que aquesta fira ens ha portat a ser un punt de trobada de molts dels seus expositors, i aprofiten per fer aquí presentacions dels seus productes de forma més relaxada que no pas dins del recinte firal”.

Pel que fa als preus, a L’Hotel Porta Fira són entre un 20 i un 30 per cent més elevats que la resta de l’any. Segons Sánchez, “no és una fira amb uns preus desorbitats. Són preus com a qualsevol fira a qualsevol país d’Europa. Asensio apunta que a SB Plaça Europa els preus es situen “entre els 120 i els 140 euros, que són preus normals per un hotel de 4 estrelles”.

Aliments innovadors

Alimentaria també ens mostra com el menjar està innovant i descobrint nous sabors i textures. Una taula de xocolata amb quicos o un minifuet amb figues ja no és tan estranys. Inovació en els components com ara uns xiclets i uns sucs que porten cafeína per qui no sigui amant del cafè i les begudes energètiques.

Els productes sans i biològics són l'altra trendència del mercat, com les patates fregides sense gluten ni lactosa, vegetarianes i a més, són productes halal i kasher, adaptats a certes creences religioses. Fins i tot el iogurt s'apunta a la moda sana, fets sense greixos animals, tot a partir d'oli d'oliva.

Si li agraden els torrons ja no hi ha problema pe menjar-los tot l'any. Torrons salats amb formatge de la Seu d'Urgell per a l'aperitiu o la línia per a les postres amb el segell hospitalenc del xef Ferran Adrià. Amb aquest productes Torrons Vicens ha aconseguit el somni de gairebé totes les empreses: vendre a l'exterior. A Rússia i a la Xina estan menjant aquests torrons... perquè per algunes empreses tot l'any és Nadal.