Destaquem Tots els vídeos Les biblioteques obren a la tarda durant l'agostTecla Sala i La Bòbila amenitzen la calor amb diferents exposicions David Romero, Premi Desplante 2022 de flamencL'hospitalenc ha estat guardonat al Festival Internacional de Cante de Las Minas, a Múrcia Gerard Sevillano, incorporació de renom per al CB L'HospitaletL'aler procedeix del Girona, equip amb què enguany ha aconseguit l'ascens a ACB La Salamandra acollirà la primera edició del festival 'Fanàtik' de música en catalàEl 2 i 3 de setembre Hospitalet reunirà el millor del pop-rock i de la música urbana L'Hospital de Bellvitge dona menús a entitats socials de la ciutatÀpats i plats envasats sense obrir es destinaran a persones en situació de vulnerabilitat Entren en vigor les mesures estatals d'estalvi energèticEl comerç ha de tenir l'aire condicionat a 27 graus i les portes tancades | Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 11. 10. 2013 Gallina Blanca obre un espai culinari a la plaça d'EuropaS'hi realitzaran projectes d'innovació alimentària i gastronòmicaEl nou centre culinari de la companyia Gallina Blanca està situat a la Torre Realia de la plaça d'Europa i té més de 300 metres quadrats.S'hi faran projectes d'experimentació aplicats a l’alimentació. A la inauguració han asisitit l’alcaldessa de L’H, Nuria Marín, i el conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí. Gallina Blanca té la seva seu central a L’Hospitalet i amb aquest nou espai donarà servei a totes les empreses que el grup, líder en el sector de l’alimentació, té a tot el món. L’objectiu és ses converteixi en un lloc de referència per a totes els empreses del grup Durant la inauguració, l’alcaldessa ha destacat que aquesta nova instal•lació demostra la vitalitat de la plaça d’Europa, un centre neuràlgic per a l’economia de l’àrea metropolitana i del país amb un gran dinamisme. Marín ha explicat que “la ciutat s’enorgulleix d’acollir una empresa com Gallina Blanca, un dels líders en el sector de l’alimentació a l’Estat”. Núria Marín ha destacat que “són moments difícils per a la nostra economia i iniciatives com aquest nou Centre Culinari prenen més força ja que impliquen una aposta per la innovació i per la internacionalització, dues de les claus per tirar endavant”. En aquest nou espai s’experimentarà tant amb els productes ja existents com amb els nous productes que es preveu llançar als mercat on treballa Gallina Blanca com ara Espanya, Itàlia, Holanda, Rússia, Àfrica o l’Orient Mitjà. Totes les receptes són originals i pròpies de cada país i l’objectiu és aconseguir que els productes siguin com un plat casolà segons la cultura culinària de cada país i equilibrats des del punt de vista nutricional. La companyia forma part del grup internacional Gallina Blanca Star i va facturar 637 milions d’euros el 2012. |