L'Informatiu - 06-06-2023 Reproduir video

06-06-2023 L'Informatiu - 06-06-2023

L'Oficina Jove assessora per buscar feina a l'estiu

Els treballs més sol·licitats son d'atenció al públic i mosso de magatzem

'La Masia', millor curt de la cinquena edició del Filmserè

Entrega de premis a l'Auditori de Planeta

El grup de teatre Margarida Xirgu recupera "La filla del Carmesí", catorze anys després de l'estrena

N'hem parlat a l'Entrevista de l'informatiu amb Joan Soto, membre del grup

El Club Gimnàstica Artística L'H confia en mantenir-se a la màxima categoria

Fase final per evitar el descens a Alcoi (16, 17 i 18 de juny)

El partit Gornal - Sporting Gavà, pendent del Comitè de Competició

Aquest dimecres se sabrà quan es juguen els cinc minuts restants

Montserrat Collado: "El trasplantament m'ha ensenyat a no pensar en el temps"

És la persona amb un fetge trasplantat més longeva de l'Estat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 31. 03. 2023

L'edifici del Mercat de la Florida acollirà l'equipament Florida 6.0

Serà el centre de transformació digital de L'Hospitalet

L’edifici del Mercat de la Florida serà l’espai on estarà Florida 6,0 centre de transformació digital de la ciutat, amb la seu a la segona planta, dels serveis de Regidoria i l'Oficina d’Atenció Ciutadana. Compta amb una zona d’activitats polivalents, una sala immersiva i un espai de treball cooperatiu i tallers formatius.

El projecte constructiu planteja un espai obert com a nou concepte d’atenció a la ciutadania i prioritza aspectes com la innovació tecnològica, la visibilitat de l’edifici i l’accessibilitat de les persones. L’equipament s’estructura en tres grans àmbits situats verticalment des del carrer Primavera fins el carrer de Sevilla.

En una primera vertical, se situen l’Oficina d’Atenció Ciutadana i la Regidoria. Aquest serveis res reformen per avançar cap a una administració digitalitzada i accessible. En la segona vertical, al centre de l’equipament, s’hi ubicarà una zona d’activitats polivalent, amb un sala de 200m2 sobre els paraments de la qual es podran projectar imatges i sons que portin els usuaris a una experiència immersiva.

En la tercera i darrera vertical, a al banda de la façana posterior del carrer Sevilla, s’hi instal•larà un gran espai de treball cooperatiu a disposició de les associacions, entitats i col•lectius de la ciutat, joves, gent gran i del teixit productiu amb capacitat per a 80 persones.

Amb un pressupost de 6,5 milions d’euros, el nou equipament Florida 6.0 té una superfície de 1.900 m2 i tindrà un termini d’execució previst de deu mesos. L’alcaldessa, Núria Marín ha dit que “aquest vol ser un nou model de regidoria del segle XXI basada en la digitalització i l’acompanyament actiu dels veïns en l’ús de la tecnologia”.

Per la seva banda, el CEO de GSMA, John Hoffman, ha qualificat de “fantàstic” el projecte. Ha afegit que “nosaltres amb el Mobile podem identificar els problemes i les necessitats, però sou vosaltres amb iniciatives com aquesta qui els hi doneu solucions”