L'Informatiu - 01-06-2023 Reproduir video

01-06-2023 L'Informatiu - 01-06-2023

L'AECS L'H signa la millor temporada de la seva historia

Classificades per a la final de la Copa Catalunya de futbol sala

Jugateques Ambientals als parcs de les Planes, Bellvitge i Can Buxeres

Parlem a l'Entrevista de l'Informatiu amb Núria Machuca, tècnica de promoció i conservació de l'espai públic de l'AMB

El guitarrista Juan Antonio Moya presenta "Idílico" a l'Auditori Barradas

L'hospitalenc estrena dissabte el seu segon disc

L'equip femení de la FE L'H Atlètic de menys a més

Finalitza en 4a posició a la 2a Catalana

  • Comencen les jornades de portes obertes a les escoles bressol i a les llars d'infants

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 27. 03. 2023

Comencen les jornades de portes obertes a les escoles bressol i a les llars d'infants

S'ofereixen 1.356 places per al pròxim curs

Aquesta setmana, les famílies podran conèixer de prop l’oferta pedagògica de les escoles bressol municipals, de les de la Generalitat i de les llars d’infants amb finançament de fons públics, que ofereixen 1.356 places per al pròxim curs.

En total, L’Hospitalet disposa de 16 escoles bressol, entre públiques i subvencionades amb fons públics, que ofereixen unes 1.356 places per a infants de 0 a 3 anys i que formen part del procés de preinscripció i matrícula que gestiona l’Ajuntament amb competències delegades al municipi.

Per les portes obertes presencials es pot consultar els dies i horaris en aquest enllaç: Calendari Jornades Portes Obertes.

La Xarxa d’Escoles Bressol Municipals la integren La Casa de les Flors, La Casa dels Contes, La Casa dels Arbres, La Casa del Molí, La Casa de la Muntanya i La Casa del Parc. Aquests centres atenen un total de 616 infants de 0 a 3 anys.

A més de les municipals, a L’Hospitalet hi ha 5 escoles bressol subvencionades per l’Ajuntament i gestionades per entitats sense afany de lucre, que atenen 368 infants. Es tracta de les llars d’infants Estel Blau i La Gua-Gua i les escoles bressol Nova Fortuny, Garabatos i Patufet.

La ciutat compta també amb tres escoles bressol de la Generalitat, amb 295 places, i dues escoles privades subvencionades pel Departament d’Educació de la Generalitat: Azorín i Ding-Dong, amb 77 places.

A la ciutat hi ha, a més, 19 centres privats que completen l’oferta de 0-3 de L’Hospitalet.

El termini de preinscripció serà del 4 al 16 de maig, en format telemàtic, i del 8 al 16 de maig, de manera presencial.

La xarxa municipal d’escoles bressol

L’Ajuntament reconeix la importància d’aquesta etapa educativa dels 0 a 3 anys en el desenvolupament dels infants i impulsa la implicació dels equips docents i les famílies en l’educació dels nens i de les nenes. Si bé el primer objectiu de les escoles bressol és educatiu, l’escola ofereix suport i assessorament a les famílies en els aspectes de criança i educació amb una visió d’integració al barri i de participació en les activitats de l’entorn de cada centre.

A més, l’Ajuntament impulsa preus més reduïts tant en l’escolarització com en els serveis d’acollida i menjador per a diferents tipologies de famílies: nombrosa, monoparental, amb infants amb necessitats educatives especials, infants escolaritzats en acolliment familiar i famílies amb dos o més fills o filles escolaritzats al centre.

Podeu consultar el calendari de les portes obertes de les escoles bressol municipals, aquí.