L'Informatiu - 06-06-2023 Reproduir video

06-06-2023 L'Informatiu - 06-06-2023

L'Oficina Jove assessora per buscar feina a l'estiu

Els treballs més sol·licitats son d'atenció al públic i mosso de magatzem

'La Masia', millor curt de la cinquena edició del Filmserè

Entrega de premis a l'Auditori de Planeta

El grup de teatre Margarida Xirgu recupera "La filla del Carmesí", catorze anys després de l'estrena

N'hem parlat a l'Entrevista de l'informatiu amb Joan Soto, membre del grup

El Club Gimnàstica Artística L'H confia en mantenir-se a la màxima categoria

Fase final per evitar el descens a Alcoi (16, 17 i 18 de juny)

El partit Gornal - Sporting Gavà, pendent del Comitè de Competició

Aquest dimecres se sabrà quan es juguen els cinc minuts restants

Montserrat Collado: "El trasplantament m'ha ensenyat a no pensar en el temps"

És la persona amb un fetge trasplantat més longeva de l'Estat

  • El CAP del Gornal, guardonat als Premis a les millors pràctiques en conciliació al sector sanitari

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 27. 03. 2023

El CAP del Gornal, guardonat als Premis a les millors pràctiques en conciliació al sector sanitari

L'atorga el Consell de Col•legis de Metges de Catalunya

 El Consell de Col•legis de Metges de Catalunya ha lliurat els I Premis a les millors pràctiques en conciliació al sector sanitari, amb els quals es volen posar en valor iniciatives liderades pels professionals des de les seves organitzacions per donar resposta a les necessitats de conciliació de la vida professional, familiar i personal. Un dels guardons ha estat per Centre d’Atenció Primària del Gornal.

El Consell de Col•legis de Metges de Catalunya atorga els premis en tres categories: àmbit d’atenció primària, àmbit d’atenció hospitalària i altres àmbits. En aquesta primera edició, s’han presentat vuit iniciatives implantades a diferents centres i desenvolupades per equips professionals del sistema sanitari, entre les quals han resultat premiades dues de l’àmbit d’atenció primària i una de l’àmbit d’atenció hospitalària. La categoria d’altres àmbits ha quedat deserta en aquesta ocasió.

El CAP Gornal ha estat premiat amb la iniciativa Flexibilitat horària, una forma de captar i fidelitzar professionals presentada pel metge Enric Gil Tubella i la metgessa Cristina San Fulgencio.

Aquests premis es convocaran de forma anual i responen al “convenciment que conciliar la vida professional, familiar i personal augmenta la satisfacció dels professionals i millora i preserva, per tant, la seva salut física i mental”. Donar resposta a les necessitats de conciliació del col•lectiu és fonamental, tant per garantir el benestar emocional dels professionals com la qualitat de l’atenció que donen als pacients.

El guardó en la categoria d’àmbit d’atenció hospitalària ha estat pel Servei de Pediatria de l’Hospital General de Catalunya.

Els guardonats rebran un segell que acredita les bones pràctiques en matèria de conciliació,el qual podran exhibir amb la seva imatge corporativa, un diploma i un xec per valor de 400 euros, quantitat que hauran de destinar a alguna activitat que reforci la cohesió dels seus equips.