L'Informatiu - 01-06-2023 Reproduir video

01-06-2023 L'Informatiu - 01-06-2023

L'AECS L'H signa la millor temporada de la seva historia

Classificades per a la final de la Copa Catalunya de futbol sala

Jugateques Ambientals als parcs de les Planes, Bellvitge i Can Buxeres

Parlem a l'Entrevista de l'Informatiu amb Núria Machuca, tècnica de promoció i conservació de l'espai públic de l'AMB

El guitarrista Juan Antonio Moya presenta "Idílico" a l'Auditori Barradas

L'hospitalenc estrena dissabte el seu segon disc

L'equip femení de la FE L'H Atlètic de menys a més

Finalitza en 4a posició a la 2a Catalana

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 22. 03. 2023

La Farga Centre d'Activitats enceta una temporada d'intensa activitat

Albergarà salons i fires ja consolidades i novetats centrades en la gastronomia

El centre d’activitats de La Farga de l’Hospitalet enceta una nova temporada, que estarà farcida de fires, salons i congressos, que es dividiran entre propostes ja consolidades que hi troben un espai adient, i novetats d’aquest any 2023, amb la gastronomia com a eix destacat, i també de concerts i activitats cíviques i culturals, com ara les actuacions musicals de les Festes de Primavera.

Els 8.500 metres quadrats del centre d’activitats de La Farga es tornaran a omplir aquesta tardor-hivern amb fires i salons ja habituals a la ciutat, com Creativa, el saló de les manualitats i l’artesania, enguany dedicat a Mèxic; el Japan Weekend, l’aparador de la cultura japonesa; i SAGA, el saló de gaming.

Elisabeth Burnett, directora de La Farga Centre d'Activitats, ha comentat que son salons propicis per al lleure juvenil i familiar, "que troben un espai ampli i ben comunicat". Abans a finals d’abril, però, tindrà lloc Fira Gran, amb serveis i oferta lúdica adreçada a aquest sector de població.

Pel que a les novetats, a l’octubre la gastronomia serà el gran motiu de La Farga-Centre d’Activitats, amb Fòrum Coffee Festival, una experiència sensorial que impulsa per una associació d’empreses cafeteres amb seu a L’Hospitalet; i la fira Àpat, centrada en els productes típics catalans.

La Farga també serà escenari d’examens oficials diversos i concerts, començant per les Festes de Primavera. Divendres 21 d’abril, Loquillo i Dani Flaco i dissabte, 22 d’abril, serà el torn de Fangoria i Nancys Rubias.

I al maig també acollirà, per primera vegada, una mena de batalla dos festivals de rock de referència, el Viña Rock, d'Albacete, i el Cosquín Rock,de Buenos Aires, que portaran un reguitzell de grups habituals en aquests festivals, com Ska-P i Soziedad Alkohólica, Mafalda, Catupecu Machu i Tribade, entre d’altres.

Altres cites destacades al calendari del centre d’activitats de La Farga de L’Hospitalet seran RetroBarcelona, al maig, el saló dedicat a la retroinformàtica i el videojoc clàssic, que arriba a la 8ena edició, però que es farà per primera vegada a L’Hospitalet.

El mateix cap de setmana, arribarà tot un clàssic, Expoterraria, el saló amb tot allò relacionat amb el món rèptil, d’amfibis i invertebrats.

I començaments del juliol, hi haurà The Developers Conference 2023, un esdeveniment de caire professional.