L'Informatiu - 01-06-2023 Reproduir video

01-06-2023 L'Informatiu - 01-06-2023

Jugateques Ambientals als parcs de les Planes, Bellvitge i Can Buxeres

Parlem a l'Entrevista de l'Informatiu amb Núria Machuca, tècnica de promoció i conservació de l'espai públic de l'AMB

El guitarrista Juan Antonio Moya presenta "Idílico" a l'Auditori Barradas

L'hospitalenc estrena dissabte el seu segon disc

L'equip femení de la FE L'H Atlètic de menys a més

Finalitza en 4a posició a la 2a Catalana

'Hola Estiu!' El festival de música dels alumnes de Planeta Formació

Amb actuacions de DJ's i bandes musicals a l'Auditori Barradas

  • Nova actuació integral de neteja viària a Bellvitge i Gornal

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 02. 03. 2023

Nova actuació integral de neteja viària a Bellvitge i Gornal

A la rambla de la Marina, l'avinguda d'Europa, l'avinguda d'Amèrica i l'avinguda de Carmen Amaya

L’acció Net i polit arriba a deu espais de Bellvitge i Gornal. Fins el 15 de març es netegen a fons amb aigua no potable procedent del freàtic les voreres i la calçada; s’eliminen els grafits de les façanes i del mobiliari urbà; s’actua en contenidors, clavegueram i papereres, i s’hi apliquen tractaments antiplagues.

En concret l’actuació integral de neteja viària arriba als espais interiors de la rambla de Carmen Amaya, a l’àrea delimitada pel carrer dels Joncs, l’avinguda de Vilanova i l’avinguda de la Granvia; la rambla de la Marina, 8-108 (zona coneguda com a passeig de la Telefónica); l’avinguda d’Amèrica, 101-109, i set pipes de l’avinguda d’Europa corresponents als números 11-21, 41-51, 71-81, 101-111, 100-106, 130-130 i 160-170.

Amb el Net i polit, s’hi netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà. L’acció s’acompanya d’altres actuacions a l’espai públic, com la revisió de l’estat de les papereres, la neteja de les ubicacions dels contenidors i el clavegueram i la retirada de les herbes que creixen a terra. També, com a novetat d’aquest any, en acabar cada actuació s’hi apliquen tractaments antiplagues. Totes aquestes accions es fan amb aigua no potable procedent del freàtic.

Les primeres accions del Net i polit de 2023 s’han fet a tres carrers de Collblanc i la Torrassa i nou espais de Santa Eulàlia i Granvia Sud, el mes de gener; i a vuit carrers de la Florida i 12 espais de Pubilla Cases, el mes de febrer.