L'Informatiu - 06-06-2023 Reproduir video

06-06-2023 L'Informatiu - 06-06-2023

L'Oficina Jove assessora per buscar feina a l'estiu

Els treballs més sol·licitats son d'atenció al públic i mosso de magatzem

'La Masia', millor curt de la cinquena edició del Filmserè

Entrega de premis a l'Auditori de Planeta

El grup de teatre Margarida Xirgu recupera "La filla del Carmesí", catorze anys després de l'estrena

N'hem parlat a l'Entrevista de l'informatiu amb Joan Soto, membre del grup

El Club Gimnàstica Artística L'H confia en mantenir-se a la màxima categoria

Fase final per evitar el descens a Alcoi (16, 17 i 18 de juny)

El partit Gornal - Sporting Gavà, pendent del Comitè de Competició

Aquest dimecres se sabrà quan es juguen els cinc minuts restants

Montserrat Collado: "El trasplantament m'ha ensenyat a no pensar en el temps"

És la persona amb un fetge trasplantat més longeva de l'Estat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 28. 02. 2023

Dispositiu especial de seguretat per al MWC

Entre d'altres mesures es reforça la presència policial a la zona perimetral de la Fira

Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de L’Hospitalet i de Barcelona formen part d’aquest dispositiu, a més dels serveis especialitzats del cossos de seguretat, com la unitat de mitjans aeris que actúa amb drons i amb helicòpter. La seguretat d’aquest esdeveniment va mes enllà del recinte firal i el dispositiu inclou qualsevol circumstància associada als congressistes, com per exemple els desplaçaments en transport. 

Mossos d’incògnit vigilen hotels i zones properes al Mobile World Congres, llocs on els furts per distracció dels visitants al congres es poden produir fàcilment. Aquest és un dels punts juntament amb les zones de restauració i transports on els cossos de seguretat vigilen dins d’un dispositiu especial de seguretat integral que s’ha posat en marxa amb motiu de la celebració de la fira del mòbil.

Antoni Verger, cap de Mossos d’Esquadra de L’Hospitalet ha explicat que “es tracta d’un dispositiu integral que inclou diferents àmbits de seguretat a dins del recinte firal amb efectius uniformats i paisà, també a tot el perímetre de l’entorn firal, i a les zones de restauració, hotels i transport públic”. Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana de L’Hospitalet i Barcelona, formen part d’aquest dispositiu a més dels serveis més especialitzats del cossos de seguretat.

El Police Station Mobile, és el punt on es poden dirigir els congressistes en cas de patir un furt dins o fora del recinte firal. En aquest espai els informen de que han de fer i com cursar la denuncia. Salvador Abril, agent dels Mossos del Police Station, ha assenyalat que “si per exemple al agafar l’autobús algun visitant li han robat la cartera o la motxilla, és pot adreçar aquest punt que tenim al recinte firal i l’ajudarem en tot allò que necessiti per activar la denuncia”.

Des del Centre de Coordinació de Mossos vigilen de manera conjunta amb Guardia Urbana de L’Hospitalet i  Barcelona, Bombers i SEM, per que tot funcioni correctament en el Mobile World Congress. El primer dia del congrés es van denunciar 15 furts al punt de la fira i 25 en tota la regió relacionades amb aquest esdeveniment.