L'Informatiu - 21-03-2023 Reproduir video

21-03-2023 L'Informatiu - 21-03-2023

L'alumnat del Pere Lliscart impulsa el reciclatge al Mercat de la Florida

Fan un Aprenentatge i Servei per reduir el plàstic

El CN L'Hospitalet necessita més espai per poder créixer

El club ofereix la seva experiència als qui volen iniciar-se en la natació

La Torrassa estrena un mural contra els estereotips i les desigualtats de gènere

Pintat pels i les joves que han participat en els tallers de sensibilització del projecte Re-Creart

La Geganta Romana de la ciutat ja té nom: Violant d'Hongria

També s'ha batejat la geganta de Sanfeliu, la iaia Feli

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 07. 02. 2023

El bosc de Nadons, un nou espai verd per a les famílies de L'Hospitalet

El primer es crearà aquest diumenge al barri de Santa Eulàlia

Amb la idea de potenciar la creació de més espais verds a la ciutat, neix aquest projecte de realització d’un petit bosc urbà al carrer Bacardi, a Santa Eulàlia. Aquest diumenge al matí les famílies podran participar de la creació d’aquest espai verd amb la plantació d’arbres i plantes. 

En un espai que es troba just darrere del CAP de Santa Eulàlia, al carrer Bacardi, està prevista la creació del primer Bosc dels nadons de la ciutat. Un projecte que te com a principal objectiu tenir més espais verds per poder gaudir amb la família i alhora conscienciar els més petits de la importància del respecte a la natura.

Laura García Manota, regidora de Sostenibilitat, Habitatge i Joventut, ha assenyalat que “és una activitat de conscienciació tant per a la infància com per a les famílies. Hem de cuidar del nostre entorn, dels nostres barris i de la nostra ciutat. També volem educar a la petita infància perquè tinguin cura del verd i entenguin la necessitat de cuidar del nostre planeta”.

La creació d’aquest petit bosc urbà, consistirà en la plantació d’arbres i petites plantes, per part de les famílies que vulguin participar en aquesta jornada festiva que es portarà a terme aquest diumenge al matí, de 11 a 13:30. Es podrà participar de la plantació d’arbres i també d’una jornada festiva amb animació i diferents jocs infantils per poder gaudir en família.

Les famílies que hi vulguin formar part d'aquesta iniciativa encara hi són a temps. Fins dimecres, 8 de febrer, es pot trucar el telèfon 93 402 40 47 i així poder col.laborar en aquest projecte.