Resum de L'Informatiu del 27 al 31 de març Reproduir video

Resum de L'Informatiu del 27 al 31 de març

L'edifici del Mercat de la Florida acollirà l'equipament Florida 6.0

Serà el centre de transformació digital de L'Hospitalet

L'Hospi es planteja el partit contra la Montañesa com una final

En directe per Televisió L'H (diumenge, 12:30h)

El libre "Los sentidos de la memoria", del geriatra Feliciano Villar, ensenya com alentir l'oblit

Proposa una sèrie de tècniques i exercicis que ajuden a la memòria i que es poden fer a qualsevol edat

La participació en el cribratge contra el càncer colorectal és del 47 per cent a L'H

La Dra. Gemma Binefa, Cap de la Unitat de Cribratge del Càncer de l'ICO, a l'Entrevista de l'Informatiu

S'inaugura l'exposició "Els deportats hospitalencs als camps nazis"

Gràcies a una llarga investigació s'han trobat 66 casos

First (Literary) Dates o com socialitzar a través de la lectura

La Tecla Sala acull la final d'aquest projecte inspirat en el programa de cites a cegues

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 11. 01. 2023

Obramat obrirà un nou magatzem a L'Hospitalet

L'empresa de distribució de materials per a la construcció incorporarà més de 100 persones

Obramat, empresa amb experiència en la venda de materials per al sector de la construcció i les reformes, obrirà un nou magatzem al mes de setembre al Districte Econòmic, a tocar de la Gran Via. Per aquesta obertura aquesta gran superfície necessita personal, per això ja ha posat en marxa el procés de selecció. La inscripció per optar a un lloc de feina a Obramat es poden fer al servei d'orientació i ocupació de l'Ajuntament de L'H, la companyia Adecco i també a la pàgina web de l'empresa.

Obramat obrirà al mes de setembre un magatzem a L’Hospitalet. Aquest estarà situat a l’entorn de la Gran Via, al Districte Econòmic. L’edifici es troba en plena construcció.

Per a l’obertura d’aquest nou centre està previst la incorporació de més de 100 persones de diferents perfils professionals. Un 80% dels contractes que ofereix aquesta empresa seran indefinits.

David Mirón, responsable de RRHH d’Obramat, ha explicat que “crearem més de 100 llocs de feina directes durant el primer any, i si tot va bé pensem que l'oferta augmentarà en els propers anys. Feina de qualitat, amb contractes indefinits en un 80%, encara que el nostre objectiu és arribar al 100%”.

El procés per a cobrir els llocs de feina estan gestionats per orientació i ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet, la companyia Adecco i també a través del web Obramat. Per accedir a les ofertes, s’ha de tenir experiència en vendes, coneixement del producte i del sector de la reforma i la construcció.

David Mirón ha assenyalat que “busquem incorporar venedors o venedores que ofereixin un servei d’assessorament als nostres clients, per això demanem actituds d’orientació i també li donem molta importància al coneixement del producte per ajudar al nostre client que és fonamentalment professional”.

A més de venedors necessiten incorporar equips de logística i magatzem i també per les caixes. El procés de selecció per a la incorporació de nous treballadors ja s’ha posat en marxa amb la preeselecció dels candidats. Els interessats poden registrar-se a la oferta a través del web www.dinamitzaciolocallh.cat