Resum de L'Informatiu del 27 al 31 de març Reproduir video

Resum de L'Informatiu del 27 al 31 de març

L'edifici del Mercat de la Florida acollirà l'equipament Florida 6.0

Serà el centre de transformació digital de L'Hospitalet

L'Hospi es planteja el partit contra la Montañesa com una final

En directe per Televisió L'H (diumenge, 12:30h)

El libre "Los sentidos de la memoria", del geriatra Feliciano Villar, ensenya com alentir l'oblit

Proposa una sèrie de tècniques i exercicis que ajuden a la memòria i que es poden fer a qualsevol edat

La participació en el cribratge contra el càncer colorectal és del 47 per cent a L'H

La Dra. Gemma Binefa, Cap de la Unitat de Cribratge del Càncer de l'ICO, a l'Entrevista de l'Informatiu

S'inaugura l'exposició "Els deportats hospitalencs als camps nazis"

Gràcies a una llarga investigació s'han trobat 66 casos

First (Literary) Dates o com socialitzar a través de la lectura

La Tecla Sala acull la final d'aquest projecte inspirat en el programa de cites a cegues

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 12. 2022

El Circ d'Hivern obre les portes a l'esplanada de la Feixa Llarga

Les entrades estan exhaurides però s'aniran alliberant quan hi hagi cancel·lacions

Les representacions del Circ Hivern ja es poden veure aquests dies a la carpa instal·lada de la Feixa Llarga amb Travessera Industrial. Una activitat lúdica i familiar gratuïta protagonitzada pel personatge del Capitán Spriki. Tot i que cal fer reserva prèvia i les entrades ja estan esgotades, l'organització recomana fer cua perquè acostuma a haver-hi cancel·lacions.

Organitzat per l'associació Bipol·art, cada any s'encarrega la direcció artística de l'espectacle a un artista referent. Enguany, el Capitán Spriki és l'encaregat de presentar i dirigir el Circ d'Hivern. Un superheroi particular que ha arribat a L'Hospitalet amb una missió molt important.

"He rebut l'avís que algú intentarà acabar amb aquest Nadal. Per això, l'Ajuntament m'ha encarregat reunir un equip de superherois que sigui capaç de salvar el Nadal. I he reunit els més forts, els més valents i els més increïbles", explica el mateix capità Spriki en persona.

Un equip que amb els seus superpoders i l'ajuda dels nenes i nenes del públic han d'enfrontar-se als perills que amenacen el planeta, com un terratrèmol, el canvi climtic i la contaminació o fins i tot una bomba que algú ha amagat a la carpa i que cal desactivar.

A través dels números de circ, que s'acompanyen en tot moment de música, ball i una gran dosi d'humor, l'equip de superherois intentaran fer front a les amences i salvar el Nadal. "La nostra manera de lluitar és amb el trapezi, la corda volant, els malabars, el llit elàstic o les pilotes acrobàtiques", assegura Spriki.

Per en Josep Antoni Fernández "Joselito", director de Bipol·art, "l'espectacle també te valors perquè ens parla de temes com el medi ambient o l'empoderament de les dones. Són funcions familiars i amb misstage".

Es tracta d'un espectacle de creació artística únic i inèdit, que compta amb la participació d’artistes professionals d'àmplia experiència i llarga trajectòria i també d'artistes novells amb projecció.

Tot i que les entrades ja estan exhaurides, l'organització explica que és molt probable poder entrar sense reserva prèvia. I és que sovint s'alliberen localitats perquè acostuma a haver-hi cancel·lacions.

L'espectacle es podrà gaudir fins el 8 de gener amb un total de 40 representacions amb sessions a les 12h i les 18h, excepte els dies 24, 31 i 5, en què només es faran representacions al migdia. D'altra banda, no hi haurà cap funció els dies 25, 1 i 6.