L'Informatiu - 30-01-2023 Reproduir video

30-01-2023 L'Informatiu - 30-01-2023

Destaquem Tots els vídeos

  • Video: 30/01/2023

    30/01/2023

    Entrevista de L'Informatiu - Albert Cazalilla, dtor del Centre Cultural Sant Josep

  • Video: 30-01-2023

    30-01-2023

    L'Informatiu - 30-01-2023

  • Video:

    Resum de L'Informatiu del 23 al 27 de gener

  • Video: 27/01/2023

    27/01/2023

    Entrevista de L'Informatiu - Àlex Arenas, físic i matemàtic URV

  • Video: 27-01-2023

    27-01-2023

    L'Informatiu - 27-01-2023

  • Video: 26/01/2023

    26/01/2023

    Entrevista de L'Informatiu - Merche García, Síndica de Greuges de L'Hospitalet

  • Video: 26-01-2023

    26-01-2023

    L'Informatiu - 26-01-2023

  • Video: 28-01-2023

    28-01-2023

    Aula L'H 25 gener - Erasmus + a l'Institut Europa

  • Video: 25-01-2023

    25-01-2023

    Ple gener 2023 - (3) - Mocions LHECP, PP i precs i preguntes

"Viatge" de l'actor i dramaturg Rubèn Arroyo s'estrena al CC. Santa Eulàlia

L'espectacle se centra en les peripècies d'un jove que fa un viatge en una embarcació històrica

El congrés audiovisual més gran del món engega a Fira Granvia L'H

L'ISE espera rebre més de 55.000 visitants

La Fundació Cruyff inaugura un espai creatiu i esportiu als Blocs Florida

Un projecte que s'emmarca en les iniciatives del Pla Integral les Planes-Blocs Florida

El Pessics de Ciència enceta el cicle "Nobels"

A l'Entrevista parlem amb el nou director del Centre Cultural de Sant Josep, Albert Cazalilla

  • Finalitzen les obres de millora d'accés a l'Escola Charlie Rivel

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 03. 11. 2022

Finalitzen les obres de millora d'accés a l'Escola Charlie Rivel

Amb una segona entrada i sortida que dona accés independent al pati i al servei de cuina

L’Ajuntament ha finalitzat les obres d’adequació de l’accés a l’Escola Charlie Rivel, de Collblanc, que van començar a l’estiu. S’hi ha creat una segona entrada i sortida que dona accés al pati i al servei de cuina, espais separats de la resta d’activitat del centre que poden funcionar així de forma autònoma.

Amb aquesta actuació s’ha millorat la connexió entre el carrer i el pati, per poder celebrar-hi actes a l’aire lliure sense haver de passar pels espais interiors d’ús habitual de l’escola.

Els treballs han afectat una superfície de 127 m2 ocupada pel menjador i per les zones adjacents de neteja, magatzem i material, que s’han reubicat en altres espais per construir-hi el passadís de connexió directa entre el pati i el carrer i d’accés al servei de cuina, amb un recorregut d’itinerari accessible.

Les obres han tingut un cost de 47.000 euros.