L’Hospitalet En Comú Podem insta al Departament d’Educació a dotar als centre educatius públics de L’Hospitalet amb els mitjans tècnics, materials i personal docent necessaris pel correcte desenvolupament de la tasca educativa. A la segona de les mocions, els Comuns demanen a la Generalitat que augmentin les places públiques de FP. Per últim, presenten  una tercera moció per a fer més visibles els punts liles a les festes majors i esdeveniments de la ciutat. 

L’Hospitalet En Comú Podem insta a la Generalitat a dotar de pressupost i calendari a la reforma integral dels sis centres educatius inclosos en el Pla d’Urgència. El text també demana una correcta climatització de les escoles, així com l’adequació del nou institut-escola Maria Miret, hereu de l’antiga Acadèmia Cultura. Els Comuns denuncien que els mòduls provisionals on s’han instal•lat els alumnes no disposen d’eines digitals i lamenten l’estat de les aules de l’antic edifici que encara acull els nens i nenes d’infantil.

Ana González, portaveu del grup municipal, ha explicat que “ens trobem que els nens i les nenes del nou institut escola Maria Miret pateixen unes mancances espectaculars sobretot a infantil on en aquest moment s’estan fent obres d’adequació amb els alumnes a l’aula i els lavabos tampoc estan adequats per l’edat d’aquests infants.”

En Comú-Podem presenta una altra moció demanant al govern català que augmenti les places públiques de Formació Professional i reforci l’orientació a l’alumnat. Ana González, ha assenyalat que “a l’inici de curs hi ha nois i noies que s’han quedat fora d’alguns dels cursos de la FP, creiem que fan falta més places. És necessari fer un esforç des del Departament d’Educació perquè cap alumne es quedi sense opció de poder optar a qualsevol de les disciplines que s’oferten”.

Per últim, els Comuns demanen estandaritzar i fer més visibles els punts liles a les festes majors i esdeveniments de la ciutat.