L'Informatiu - 01-06-2023 Reproduir video

01-06-2023 L'Informatiu - 01-06-2023

L'AECS L'H signa la millor temporada de la seva historia

Classificades per a la final de la Copa Catalunya de futbol sala

Jugateques Ambientals als parcs de les Planes, Bellvitge i Can Buxeres

Parlem a l'Entrevista de l'Informatiu amb Núria Machuca, tècnica de promoció i conservació de l'espai públic de l'AMB

El guitarrista Juan Antonio Moya presenta "Idílico" a l'Auditori Barradas

L'hospitalenc estrena dissabte el seu segon disc

L'equip femení de la FE L'H Atlètic de menys a més

Finalitza en 4a posició a la 2a Catalana

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 16. 09. 2022

Jaume Graells es presenta com a candidat per ERC a l'H

Acompanyat d'Oriol Junqueras, Marta Vilalta i Ernest Maragall, Graells ha defensat la necessitat de canvi i carregat durament contra el PSC

 “Volem acabar amb un govern esgotat i amb ombres de corrupció”. Amb aquestes paraules carregava l’ex regidor dels socialistes i ara candidat d’Esquerra Republicana per a les municipals de l’Hospitalet, Jaume Graells, contra l’actual govern de Núria Marín.

Graells ha centrat el seu discurs en dos punts: la voluntat de sumar i la seva posició com una alternativa política, que promet “renovació i un canvi de dinàmiques”.


El candidat ha demanat unitat a la seva militància i ha manifestat la voluntat d’apel·lar al vot a sectors diversos, “des d’independentistes, socialistes de cor i gent que ve del PSUC”.
Aquest concepte –el de sumar– ha estat un element central no només del seu discurs, sinó de les intervencions del president d’Esquerra, Oriol Junqueras, i de Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu del grup. Junqueras ha definit el partit com “inclusiu i integrador, que el formem gent molt diversa”. Per la seva banda, Vilalta ha congratulat als seus simpatitzants: “heu fet un pas actiu per defensar la política com a eina de transformació social”.

A l’acte també ha assistit Ernest Maragall, candidat a l’alcaldia de Barcelona i Sílvia Casola, presidenta local i membre de l'Executiva Nacional. Durant la seva intervenció, Graells també ha subratllat la manca d’espais verds a la ciutat, el “mal funcionament dels serveis públics” i “la necessitat de renovar els espais patrimonials” de la ciutat.