El Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament proposa incorporar al Pla de Regeneració Urbana de les Planes – Blocs Florida diverses mesures urbanístiques i socials per guanyar espai públic i per reduir desigualtats entre infants i joves vulnerables. 

El portaveu del grup municipal, Miguel García, ha explicat que “les mesures que proposem tenen dos objectius fonamentals: impulsar la renovació integral del teixit urbà de les Planes-Blocs Florida i garantir la inclusió als clubs esportius dels nens i adolescents evitant que es quedin fora de la pràctica de l’esport per circumstàncies econòmiques”.

García creu que és “urgent renovar el teixit urbà d’aquesta zona, i per això proposem esponjar-lo amb noves zones verdes i espais de convivència, i renovar el parc d’habitatges existent. Volem impulsar accions concretes als barris més necessitats que desenvolupin el Pla de Renovació Urbana”. Recordem que aquest pla el va aprovar el Ple municipal el passat 25 de maig, a proposta de C’s i amb el suport de tots els grups polítics.

El portaveu taronja afirma que “també és necessari facilitar la inclusió als clubs esportius de la ciutat dels nens i adolescents que ho desitgin, independentment de qualsevol circumstància personal o social, per això proposem fer una campanya de promoció dels clubs esportius de la ciutat al barri oferint beques per evitar que les dificultats econòmiques siguin un impediment per practicar esport de base social”. García conclou que “hem de prioritzar els recursos i les inversions als barris més necessitats”.