L’espectacle d’humor “Full House” obre la programació del Summer Experience als Blocs Florida. Un obra teatral que té com a objectiu transmetre als més petits els valors de la convivència i el civisme. 

Sorolls que no deixen descansar, problemes amb la brossa o olors que molesten a la resta de veïns. Són algunes de les situacions que es veuen a l’obra de teatre “Full House” i que s’ha representat a la Plaça dels Blocs de la Florida. A través d’un koala, un gos, un cavall i un tigre es crea una fàbula moderna sobre la convivència veïnal. Sense cap diàleg, però amb molt d’humor, tracten el que suposa viure porta a porta.

“Volem transmetre que podem viure sense barallar-nos, parlar sobre les coses i intentar trobar un consens” explica Alina Stockinger, dramaturga i actriu de la Cia Eléctrico 28, que ha ideat l’obra. Fa uns anys li van encarregar aquest espectacle per a un barri d’una ciutat d’Aùstria, que segons Stockinger, se semblava bastant als Blocs de la Florida.

L’obra teatral que està dirigida cap als més petits. Perquè mentre es diverteixen els hi transmeten els valors de la convivència, en un dels districtes on es registren diferents queixes veïnals per incivisme.

“Volem fomentar la cultura entre els més petits, però sobretot amb aquest fons, tan necessari de l’educació en la convivència i el civisme” explica la regidor del Districte Florida-Les Planes, Lola Ramos.

Aquesta obra inicia la programació del Summer Experience als Blocs Florida. La propera actuació al districte serà el 21 de Juliol a la tarda amb el Circ Los al Parc de les Planes.