Durant els pròxims 15 dies, l’Ajuntament intensifica la neteja viària en sis zones dels barris de Santa Eulàlia i de Granvia Sud. És una nova acció de la campanya Net i Polit per preservar el manteniment de la via pública. Durant el 2022, cada mes la campanya arriba a dos districtes diferents de la ciutat. 

L’actuació Net i Polit a Santa Eulàlia i Granvia Sud d’aquests dies afecta els carrers de Jansana (inclosa la plaça de l’església), el carrer de la Independència, el carrer de la Igualtat, la plaça de l’UNICEF, la vorera de l’avinguda de la Granvia entre el carrer de Castelao i el carrer de l’Alhambra, i la vorera de l’avinguda de la Granvia entre el carrer de la Física i el carrer de la Literatura.

Amb l’acció Net i polit, de l’1 al 15 de juliol es netegen a fons les voreres i la calçada; s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà, es revisa l’estat de les papereres, es netegen les ubicacions dels contenidors i el clavegueram i es retiren les herbes que creixen a terra.

Al llarg de 2022 cada mes s’estan fent actuacions de Net i polit a dos districtes diferents. Això s’acompanya d’altres actuacions de reforç de la neteja viària especialmente durant l’estiu com són l’eliminació de grafits, el reforç de l’aiguabatre i l’’escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i en el sistema de neteja dels contenidors.

La campanya de neteja intensiva Net i Polit es va iniciar l’any 2016.