Ciutadans presenta una moció per garantir l’accés universal a llibres de text i equivalents a l’eduació obligatòria. Una moció que els del partit taronja ja han posat sobre la taula en anteriors ocasions, però que no s’ha aprovat en cap d’elles. D’altra banda, Ciutadans presentarà una segona moció on demanen garantir l’atenció presencial a les regidories en període estival.

Ciutadans demana garantir l’accès universal als llibres de text i equivalents en l’educació obligatòria. El grup taronja presenta per setè cop aquesta moció, que en ocasions anteriors no es va aprovar al ple. Miguel Garcia ha assegurat que “els bancs de llibres de text gratuïts és una reivindicació històrica de Ciutadans i no deixaran de reclamar-los fins a conseguir-ho.

El portaveu municipal de Ciutadans ha afegit que “en l’actual context d’inflació, els llibres de text gratuïts resulten més necessaris que mai, ja que el poder adquisitiu de les famílies s’està veient molt afectat i no podem permetre que cap nen es quedi enrere a l’escola perquè la família ha d’escollir entre pagar la hipoteca, omplir la nevera o pagar els llibres de text”.

Ciutadans presenta una segona moció on sol.liciten que s’asseguri l’atenció presencial a les regidories de districte en període estival. Garcia ha assenyalat que han rebut queixes veïnals pel tancament de les regidories a l’agost i entenen que una ciutat com L’Hospitalet ha de mantenir l’atenció als ciutadans als mesos d’estiu als diferents districtes de la ciutat encara que sigui en horari reduït.