Els infants de 5 a 11 anys del barri de Santa Eulàlia que encara no s’hagin vacunat poder fer-ho aquest dijous entre les 15.30 i les 19.30h sense haver demanar cita prèvia al CAP Alhambra. Han d’anar acompanyats dels pares o tutors, o bé d’alguna altre adult sempre que porti una autorització impresa. 

El CAP Alhambra es troba al carrer de l’Alhambra número 20, al barri de Santa Eulàlia.

Caldrà que els adults que acompanyin els infants portin la targeta sanitària del menor o un document d’identificació (DNI, NIE, passaport).

Tercera dosi oberta per als de 18 a 29 anys

D’altra banda, la Generalitat ha informat que els joves de 18 a 29 anys es podran posar la tercera dosi sempre que hagin passat 8 mesos després d’haver rebut la segona. La majoria de la població d’aquesta franja, però, no complirà amb aquesta condició fins a finals del mes de març, perquè la campanya de vacunació per als majors de 16 anys va començar a l’estiu.

Només qui compleixi amb el requisit podrà demanar cita a través de la web de Salut.

El 34,5% de la població catalana ha rebut la tercera dosi de la vacuna. La franja d’edat amb el percentatge més elevat són els majors de 80 anys, amb el 86,5% de persones amb la dosi de reforç.

Mentrestant, ja s’ha autoritzat la quarta per a persones vulnerables. Són, entre d’altres, malalts de càncer i altres malalties cròniques o bé que han de prendre tractaments immunosupressors. Aquests rebran una altra dosi de reforç de la vacuna cinc mesos després d’haver-se posat la tercera

Fi del toc de queda

La matinada de dijous a divendres ja no hi haurà toc de queda. El govern aixeca aquesta restricció, després de quatre setmanes des que ho va decretar. La resta de mesures, com el límit en les trobades socials a 10 persones, els aforaments, el certificat Covid o el tancament de l’oci nocturn, es mantenen almenys una setmana més.