La cocteleria Mizuwari amb el “Còctel de Sant Jordi” ha estat la guanyadora de l’edifici d’enguany dels premis de les rutes gastronòmiques, una iniciativa vol impulsar la restauració i promoure la gastronomia de qualitat als barris de la ciutat. Aquest any s’han premiat les tapes més aclamades a la xarxa social Instagram
El restaurant del Centre de Formació d’Hostaleria ha acollit l’acte de lliurament de premis de les rutes gastronòmiques 2021, una iniciativa que es fa cada any amb l’objectiu d’impulsar la restauració i promoure la gastronomia de qualitat als barris de la ciutat.
L’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, ha agraït el gran esforç del sector de la restauració durant els darrers temps. “El 2021 no ha estat tan complicat com 2020, però ha estat molt difícil per a la restauració pels continus canvis en les mesures de prevenció de la Covid. El sector de l’hostaleria és un dels més importants a la ciutat i és també un dels que més ha patit les conseqüències de la pandèmia”.
Recordem que les rutes gastronòmiques van haver-se d’adaptar a les restriccions sanitàries, prescindint de les bústies i butlletes de votació a les millors creacions, i que els restaurants guanyadors han sigut triats per mitjà de les publicacions que els comensals van dur a terme a través de la xarxa social Instagram. Els premis han reconegut les millors tapes de la Primavera de tapes i de les rutes de tapes pels barris de la ciutat. A l’acte d’entrega de premis han assistit els representants dels 16 establiments premiats.
Consulta el llistat de guanyadors de les Rutes de Tapes:
Primavera de tapes
- Mizuwari “Còctel de Sant Jordi”
- La Paradeta “Els nostres patacones”
- Cal Cabut “Mini Torrada de porc”
Al barri de Santa Eulalia
- La Paradeta “Newgget”
- El Cau del Vermut. “Els Nachos del Cau”
- Times Café and Co. “Xia Long Bao”
A Can Serra
- Bar Coto. “Rotos”
- Bar Bea. “Estilo Bea”
- Café Caracas. “Capricho”
Pubilla Cases
- Bar Córdoba. “Croqueta de formatge Valdeón”
- Bar los Cuñados. “Broqueta de pop afeira”
- Bar Badajoz. “Montadito de Botifarra”
- Bar Palacios. “Torrada de Pop”
La Florida
- Bar Miramar. “Croqueta líquida de pernil Ibèric”
- Tazas y Tarros. “Timbal de ragú de Vedella”
- Vaya Par.“Fideuà”