L'Informatiu - 19-10-2021 Reproduir video

19-10-2021 L'Informatiu - 19-10-2021

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 19-10-2021

  19-10-2021

  L'Informatiu - 19-10-2021

 • Video: 18/10/2021

  18/10/2021

  Entrevista de L'Informatiu - Aránzazu García, pta de la Feceal'H

 • Video: 18-10-2021

  18-10-2021

  L'Informatiu - 18-10-2021

 • Video: 16-10-2021

  16-10-2021

  Resum de L'Informatiu del 11 al 15 d'Octubre

 • Video: 15/10/2021

  15/10/2021

  Entrevista de L'Informatiu - Susana Jiménez, investigadora IDIBELL

 • Video: 15-10-2021

  15-10-2021

  L'Informatiu - 15-10-2021

 • Video: 14-11-2021

  14-11-2021

  Entrevista de L'Informatiu - Liliana Reyes, coordinadora CCOO de L'H

 • Video: 14-10-2021

  14-10-2021

  L'Informatiu - 14-10-2021

 • Video: 13-10-2021

  13-10-2021

  Aula L'H 13 d'octubre - Els programes educatius de les Biblioteques de L'H

Veïns de la carretera de Collblanc denuncien vibracions al pas del metro per Ernest Lluch

Denuncien problemes estructurals a l'edifici i demanen ajuda a les administracions

Vaga indefinida del treballadors del 061 per reclamar millors condicions laborals

La Generalitat ha decretat uns serveis mínims del 85%

El Cementiri amplia horaris i els serveis amb motiu de la celebració de Tots Sants i Fidels Difunts

El recinte funerari disposarà l'any vinent d'un espai de dol perinatal

L'Hospitalet participa en el projecte de ciència ciutadana Llegim el riu

S'han fet sessions formatives i una sortida de camp

Prevenció i diagnòstic precoç, eines claus contra el càncer de mama

El 19 d'octubre és el Dia mundial de la lluita contra aquesta malaltia

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 21. 09. 2021

Net i Polit arriba a Santa Eulàlia

Neteja a fons de les voreres i calçada dels carrers Independència, Igualtat i Natzaret

Pocs dies després de les actuacions de neteja integral als barris de Bellvitge i Gornal, li arriba el torn a tres carrerers carrers de Santa Eulàlia. Del 21 al 28 de setembre s’hi netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà.

Durant aquests dies al barri de Santa Eulàlia, concretament al carrer Independència, el carrer de la Igualtat i el carrer de Natzaret s’efectuarà una actuació integra de neteja viària dins de la campanya Net i Polit. L’actuació s’acompanya de petites accions urbanístiques de reparació de l’espai públic, a més de la neteja de les ubicacions dels contenidors.

Entre els veïns del barri hi ha opinions diverses. Tothom esta d’acord que aquest tipus de neteja s’hauria de fer més sovint i alguns d’ells es queixen perquè diuen que molts carrers de Santa Eulàlia necessiten una actuació més a fons.

Mari Carmen Chiesa, veïna de Santa Eulàlia, ha explicat que "el nostre barri està oblidat, altres zones de la ciutat estan molt més netes i cuidades. Al carrer Castelao, per exemple, és horrible la olor que fa la zona dels contenidors. No es pot passar a prop d'aquests. Aquest tipus d'accions de neteja general s'haurian de fer més sovint".

L’acció s’acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l’espai públic, amb la revisió de l’estat de l’enllumenat, la senyalització viària i les papereres, a més de la neteja de les ubicacions dels contenidors i la retirada de les herbes que creixen a terra.

Aquest any, les actuacions s’han reprès a la Florida durant els mesos de gener i febrer a la zona delimitada per l’avinguda de Miraflors i els carrers de l’Enginyer Moncunill, de Martí i Blasi i de la Florida, que han inclòs també els carrers de les Bòbiles, de Font i del Jardí; a Santa Eulàlia, el mes de març, als carrers del Mestre Carbó, de l’Uva, d’Àngel Guimerà i del General Prim; i entre març i abril, a Pubilla Cases, en la zona delimitada pels carrers de la Rosa d’Alexandria, de Marcel•lí Esquius, del Molí i de la Maladeta, que han inclòs també els carrers de la Mina i de la Hierbabuena.

El passat mes d’abril també es van fer tasques de neteja integral de l’espai públic al carrer de Santiago Ramón y Cajal, l’avinguda del Metro i el pont de la Riera Blanca, al barri de Santa Eulàlia; i als passeigs de l’avinguda de la Mare de Déu de Bellvitge i el carrer de França, al barri de Bellvitge.El mes de maig l’actuació va arribar a trams dels carrers del Rosselló i d’Holanda, al carrer del Congost i als passatges del Xiprer i de Llopis, al barri de la Torrassa; i a sis carrers de les Planes, al voltant dels Blocs de la Florida.

El mes de juliol, van ser objecte de neteja a fons onze espais del barri de la Florida, amb accions en diversos trams del carrer de la Renclusa, el carrer de Diògenes, el carrer de les Aigües del Llobregat, el carrer de Finestrelles, l’avinguda de la Primavera, el carrer del Pedraforca, el carrer de Llevant, la plaça de la Granota, el carrer de l’El•lipse, el carrer d’Esteve Grau i l’avinguda de Miraflors.Durant juliol i agost s’hi va actuar en cinc carrers de Collblanc-la Torrassa: la totalitat del carrer de Rafael Campalans, de la ronda de la Via, del carrer de Pujós i del carrer del Doctor Martí i Julià, i el tram de la ronda de la Torrassa entre el carrer d’Albareda i el carrer de Rafael Campalans.

També, tres zones de vianants de Bellvitge i Gornal van ser objecte a final d’agost i principi de setembre d’una actuació integral de neteja viària: el passeig de la Telefónica, el passeig de l’avinguda de la Mare de Déu de Bellvitge i el passeig central de l’avinguda de Carmen Amaya.

Per als pròxims mesos estan previstes noves actuacions de Net i Polit, que arribaran a diversos carrers dels diferents barris de L’Hospitalet. A més l’Ajuntament ha potenciat els darrers anys el servei de neteja viària amb un seguit d’actuacions que arriben a tota la ciutat.