El parc de la Remunta torna a acollir el festival Per Amor a L’Hart els dies 16, 17 i 18 de setembre. Aquesta trobada que enguany arriba a la dissetena edició és un referent del circ i de la dansa urbana contemporània.

Espectacles de primer nivell ompliran els tres escenaris del Parc de la Remunta per acostar al públic l’energia i la vitalitat de les arts de carrer. L’aforament serà reduït, per complir les mesures Covid, però no cal fer reserva prèvia.

De la programació destaca la presència d’Els Galindos amb la nova creació “M.D.R. (Mort de riure”), un retrobament de les arts de carrer amb una companyia consolidada del panorama del circ català. Pel que fa a la música, l’Always Drinking Marching Band presenta la seva darrera creació Satisfacshow, un espectacle musicoteatral hilarant i virtuós.

La companyia de dansa Elelei presenta la peça “A ciegas” en una de les primeres vegades que actua a Catalunya. A destacar, també, el Cabaret de circ, un espectacle amb música en viu, a càrrec de la Rolling Vibes Collective i les actuacions de Verónica Capozzoli, Las Sistars, Germán Copinni, Suzanna i Elías Aguirre, entre d’altres. És la producció efímera de Per Amor a L’Hart que barreja tècniques circenses amb música en viu.

A més, cada dia es podrà visitar la instal·lació artística de Jordi Rocosa que ens parla d’un món que ja no existeix i d’uns espais abandonats que poden ser recuperats per la imaginació i la creativitat de l’artista.

Podeu veure la programació completa a la pàgina web del festival. El programa de cultura Taquilla Inversa s’ha desplaçat fins al mateix parc de la Remunta per parlar amb el director artístic del festival, José Luis Hernández “Joselito”. Fes click aquí.