Resum de LH en Joc Reproduir video

26/07/2021 Resum de LH en Joc

Resum de LH en Joc

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 26/07/2021

  26/07/2021

  Resum de LH en Joc

  Resum de LH en Joc

 • Video: 24-07-2021

  24-07-2021

  Resum de L'Informatiu del 19 al 23 de Juliol

  Resum de L'Informatiu del 19 al 23 de Juliol

 • Video: 23-07-2021

  23-07-2021

  De Barri en Barri - Collblanc

 • Video: 23-07-2021

  23-07-2021

  En Primera Persona - La història de Mathias i la seva tribu

 • Video:

  Informatiu 23-07-2021

 • Video: 23/07/2021

  23/07/2021

  Entrevista de L'Informatiu - Carme Calvente, resp At. Ciutadania gerència Metropolitana Sud

 • Video: 22-07-2021

  22-07-2021

  Informatiu 22-07-2021

 • Video: 22/07/2021

  22/07/2021

  Entrevista de L'Informatiu - Montse Estruch, cap de la comissaria de Mossos d'Esquadra a L'H

 • Video: 21-07-2021

  21-07-2021

  Aula L'H 21 juliol - El programa de joves emprenedors als instituts de L'H

El festival 48h Open House inaugura mostra itinerant sobre arquitectura

L'exposició es podrà veure a l'Auditori Barradas del 21 de desembre al 22 de gener

Lleuger descens de les dades Covid a L'H

Tot i així els índexs segueixen molt alts amb gairebé 2.000 nous contagis

CCOO alerta que milers de joves es queden sense plaça d'FP en primera opció

A L'Hospitalet hi ha hagut aquest curs 4.251 alumnes matriculats

El Jazz d'Andreu Pitarch Quartet encisa el Parc de Bellvitge

El Summer Experience encara la recta final amb les darreres activitats programades

Inaugurada la nova estació Ernest Lluch de l'L5 del Metro

El president Aragonès i l'alcaldessa Núria Marín, els primers viatgers

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 12. 07. 2021

Activitats d'estiu a les Planes-Blocs Florida

En la programació col.laboren entitats del barri i diferents serveis municipals

Casals d’estiu, per a infants i joves, xerrades per a famílies i tallers de jardineria i construcció són algunes de les propostes en el marc del Pla Integral les Planes-Blocs Florida. Aquesta Pla de regeneració urbana integral ha previst aquest estiu un ampli ventall d’activitats per als veïns i veïnes de totes les edats, impulsades per l’Oficina del Pla amb la col.laboració de diferents entitats del barri.

Un Fablab, taller d’impressió digital 3D, i de construcció d’un hort vertical amb materials reciclats, aquesta és una de les activitats que es desenvoluparà durant aquest mes de juliol a l’espai de regeneració urbana i comunitària de Matacavalls. Una iniciativa innovadora que barreja noves tecnologies i verd.

També es farà un taller d’art mural, una programació adreçada a dones i famílies, lligada a les autocures i el benestar corporal amb activitats, sortides i tallers d’hort urbà i nutrició. A més, la programació Summer Experience, que es fa a l’estiu en espais oberts de la ciutat, preveu diferents espectacles a la plaça dels Blocs Florida, al parc de les Planes, a l’espai Matacavalls i en altres indrets i equipaments culturals del Districte IV.

Esteban Marín, president de Contorno Urbano ha explicat, que “farem tot un recull de mòduls en els que treballarem la programació de petits sensors, fins a la impressió 3D per construir un hort vertical. La idea és que el resultat i les màquines per realitzar al projecte es quedin aquí al barri, per fer servei a la comunitat”.

Les entitats de lleure educatiu proposen per a infants i joves de 3 a 17 anys colònies, campaments i casals d’estiu i esportius, entre d’altres. També hi ha un casal d’estiu de rock a l’Institut Eduard Fontserè, una proposta per a joves de fins a 25 anys, a través de l’Espai Jove Sidecar, i un curs intensiu de català per a joves, amb la col•laboració del Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet.

Lluís Esteve, coordinador del Pla Integral les Planes-Blocs Florida, ha assenyalat que “cada estiu intentem fer una programació amplia que reuneixi totes les necessitats del barri, tan activitats per a infants, joves i per a tothom que vulgui gaudir d’una estona divertida i diferent”.

Dins de la programació hi ha també les activitats que aquest estiu es duen a terme a la ciutat per a infants i joves amb fons del Pla de millora d'oportunitats educatives (PMOE) del Departament d’Educació de la Generalitat, en el marc dels plans d’entorn per promoure la igualtat d’oportunitats i la inclusió social.

D’altra banda, les famílies podran participar en activitats i tallers familiars i en debats educatius sobre la relació família i escola, l’educació dels adolescents o com motivar els infants i joves a l’estudi, entre d’altres. El Centre Cultural la Bòbila i la Biblioteca la Florida també programen activitats

L’objectiu és continuar desenvolupant durant l’estiu iniciatives encaminades a la millora de la qualitat de vida i la convivència del veïnat, afavorint la integració, l’equitat i la cohesió social amb la participació del teixit associatiu i la cooperació comunitària.