La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra de L’Hospitalet han aixecat durant el passat cap de setmana 168 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19.

En total, han estat denunciades 158 persones: 68, per no respectar el toc de queda; 42, per consum d’alcohol a la via pública; 24, per reunions de més de sis persones no convivents; 12, per no dur la mascareta; i 12 per diverses causes, com manca de respecte i desobediència a l’autoritat o tinença de drogues.

Aquest cap de setmana també han estat denunciats 10 locals: 7, per no respectar l’horari establert; 2, per excés d’aforament als vetlladors; i 1, per incomplir les mesures sanitàries i permetre el consum a la barra.

Cal destacar una actuació feta en un domicili del carrer de les Aigües del Llobregat que actuava com a bar, amb 6 persones denunciades; una altra en un bar del carrer de l’Atlàntida, amb 18 denúncies; i una actuació en un bar del carrer de Font, amb 4 persones sancionades per consumir a la barra.

De divendres a diumenge, la Guàrdia Urbana ha atès 152 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls: 106 en habitatges, amb 6 denúncies; 35 a l’espai públic, amb 3 denúncies, i 11 en establiments, amb 2 denúncies.