En Comú Podem presenta una moció en el proper ple muncipal on insten a l’Ajuntament a elaborar un projecte de conservació i rehabilitació integral del Castell de la Pepa, situat al barri  de Santa Eulàlia, per condicionar l’espai per l’ús ciutadà.

LH En Comú Podem presenta una moció on demanen al govern municipal elaborar un projecte de conservació i rehabilitació integral del Castell de la Pepa, per rehabilitar l’espai i condicionar-lo pel seu ús dedicat a la ciutadania. Tot respectant els seus elements patrimonials.

Ana González, portaveu del grup municipal, ha assenyalat que “l’Associació de veïns de Santa Eulàlia i diferents entitats socials demanen des de fa temps que es faci una rehabilitació del Castell i que es destini per l’ús ciutadà. Per això sol.licitem a l’Ajuntament que posi en marxa el més aviat possible el projecte de restauració d’aquest edifici històric ”.

Des d’En Comú Podem també demanen renovar el PEPA, pla especial de patrimoni arquitectònic de la ciutat, per tal de rehabilitar-lo com a pla especial. Ana González, ha assegurat que “considerem que es molt important fer aquest canvi per poder dialogar i discutir sobre els elements patrimonials que hi ha a la ciutat”.

Altre de les mesures que sol.liciten els Comuns es la creació d’una Taula de Patrimoni per informar al conjunt de la ciutadania del resultat dels projectes de rehabilitació i de tots aquells elements relacionats amb el Patrimoni municipal.