L'Informatiu - 01-06-2023 Reproduir video

01-06-2023 L'Informatiu - 01-06-2023

L'AECS L'H signa la millor temporada de la seva historia

Classificades per a la final de la Copa Catalunya de futbol sala

Jugateques Ambientals als parcs de les Planes, Bellvitge i Can Buxeres

Parlem a l'Entrevista de l'Informatiu amb Núria Machuca, tècnica de promoció i conservació de l'espai públic de l'AMB

El guitarrista Juan Antonio Moya presenta "Idílico" a l'Auditori Barradas

L'hospitalenc estrena dissabte el seu segon disc

L'equip femení de la FE L'H Atlètic de menys a més

Finalitza en 4a posició a la 2a Catalana

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 06. 2020

Nova programació dels Serveis Educatius del Teatre Joventut

"Jo vaig amb Mi" de Paco Mir, el Trencanous dels alumnes del CDC o La petita Capmany de Tanaka Teatre són algunes de les obres

S'ha presentat la programació dels Serveis Educatius del Teatre Joventut per la temporada 2020-2021. Aquesta és la tercera que Plàudite Teatre du a terme aquests serveis educatius que enguany han presentat diferents alternatives a qualsevol situació que es pugui donar per possibles rebrots del coronavirus. La temporada passada hi van participar al voltant de 5.000 alumnes de més de 40 centres educatius de la ciutat.

Sempre que les condicions sanitàries ho permetin, es podran veure damunt l'escenari del Teatre Joventut obres com “Jo vaig amb Mi” de Paco Mir, el clàssic del Trencanous dels alumnes del Centre de Dansa de Catalunya o La petita Capmany de Tanaka Teatre, entre altres.

Divenderes, 26 dejuny, s'ha realitzat virtualment la presentació de la programació dels Serveis Educatius del Teatre Joventut per la temporada 2020-2021. Aquesta és la tercera que Plàudite Teatre du a terme aquests serveis educatius que enguany han presentat diferents alternatives a qualsevol situació que es pugui donar per possibles rebrots del coronavirus. La temporada passada hi van participar al voltant de 5.000 alumnes de més de 40 centres educatius de la ciutat.

Amb la incertesa de la situació es desconeixen encara, de quina manera i amb quines limitacions d'aforament podran obrir les sales. Per això han presentat diferents escenaris.

Eugènia Delgado, directora de Plàudite Teatre, ha explicat que estan pendents de que pogui passar "Treballem amb 3 possibles escenaris, un de normalitat, l'altre d'aforament reduït amb reserva de places i l'altre on hauriem de plantejar una activitat virtual si hi hagués un nou confinament o no es pogués anar al teatre".

Si la situació no empitjora pot ser que el 2021, entre gener i abril, entri alguna nova programació.