La Junta de Govern Local ha aprovat la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa, a Collblanc-la Torrassa, una actuació que renovarà tot l’equipament per oferir un millor servei als usuaris.

El projecte es desenvoluparà en tres fases. La primera afectarà elements estructurals de la instal•lació i anirà dirigida a resoldre patologies i adequar l’edifici a les normatives vigents. Se substituirà la coberta de la piscina i es repararan i impermeabilitzaran les altres cobertes del poliesportiu, s’instal•laran dues escales exteriors d’emergència i es col•locaran noves baranes al recinte, a més de millorar-ne l’accessibilitat.

També en aquesta primera fase, es preveu la construcció de nous vestidors i actuacions relatives a la millora energètica.

En fases posteriors, s’actuarà en la millora dels vasos de piscina i la nova zona wellness, la redistribució de les sales d’activitats dirigides i dels vestidors per als abonats, inclosa la renovació i l’adequació a tecnologies més eficients de les instal•lacions tèrmiques, producció i distribució d’aigua calenta sanitària i el sistema de climatització, entre altres espais.

La primera fase del projecte de remodelació de l’equipament té un pressupost de licitació d’1,9 milions d’euros i un termini d’execució previst d’aproximadament dotze mesos. Les obres es preveu que comencin el darrer trimestre de l’any.

A totes aquestes millores estructurals, se sumarà la renovació de les màquines de treball cardiovascular i de força de la sala de fitness,

La instal•lació compta amb més de 1.700 abonats.