Veïns i usuaris del camp de futbol de la Unificación Bellvitge demanen millores en el seu accés. Denuncien manca d’enllumenat i d’accessibilitat sobretot quan plou. Des de la regidora del barri de Bellvitge Gornal, afirmen que la reordenació de la zona és una prioritat al barri

L’enllumenat, la sensació de seguretat, la presència de gossos, i l’asfaltatge són algunes de les peticions que fan els veïns i usuaris del camp de futbol de la Unificación Bellvitge en el tram que va fins al Poliesportiu Sergio Manzano.

Luisa Cano, una de les veïnes que reclamen millores, explica que “el camí és fosc i quan plou s’omple tot de fang i no podem passar, a més dels gossos que deixen van sense lligar per la zona”.

Els afectats ja han recollit signatures que han presentat a la regidoria i s’han concentrat aquest cap de setmana per fer arribar les seves queixes. A més, han rebut el suport de l’Associació de Veïns Independent de Bellvitge (AVVIB) que els ha acompanyat en les seves reivindicacions davant l’Ajuntament. 

El regidor del districte de Bellvitge Gornal, Jaume Graells, ha afirmat que cal millorar aquesta zona em molts aspectes com “l’enllumenat, la neteja, construir un lloc d’esbarjo pels gossos que permeti la convivència, millorar l’estètica de la zona”

Pel que fa als terminis, Graells s’ha mostrat partidari de poder “fer alguna actuació aquest any 2019 tot i que no forma part de la Pla d’Inversions d’aquest mandat, és una prioritat pel districte”

Pel que fa a l’asfaltatge Jaume Graells creu que “cal estudiar-ho amb els tècnics per veure com crear una zona més compactada perquè no s’ompli de fang. Jo no seria partidari d’asfaltar”