Les emblemàtiques columnes del Parc de l’Alhambra desapareixeran en els propers dies. Des de l’Ajuntament han explicat que problemes de seguretat han obligat al seu enderroc i l’han desvinculat de qualsevol relació amb la proposta de construcció del futur poliesportiu de Santa Eulàlia. L’AVV Som Santa Eulàlia i el grup municipal de Canviem L’H s’han mostrat indignats per l’actuació.

Davant de la polèmica generada arran de l’enderroc de les columnes, el regidor del districte, David Quirós, ha explicat “van caure algunes elements de les columnes i els tècnics municipals i els bombers van aconsellar la seva retirada per seguretat”. Ha afegit que “no són elements patrimonials, no estan protegits”. Quirós ha negat “cap relació d’aquest enderroc amb l’inici de la construcció del nou poliesportiu del barri, que encara està en procés de debat”.

De la seva banda, la portaveu del grup municipal de Canviem L’H, Ana González, s’ha mostra indignada per com ha procedit l’equip de govern que afirma “ha arrasat amb símbols que pertanyen a l’imaginari popular d’aquest barri”. González ha assenyalat que “si es tractés d’un tema de seguretat, es podria haver acordonat la zona, i reparar-les però no eliminar-les totalment”.

Des de Canviem L’H, apunten a “una venjança perquè hi ha veïns que estan defensant el parc perquè no s’hi construeixi el poliesportiu”

L’AVV Som Santa Eulàlia ha mostrat a les xarxes socials la seva disconformitat amb l’enderroc.