El projecte de poliesportiu que s’ha presentat als veïns i a l’Aese inclou dues piscines i diverses sales polivalents, a més d’una zona d’aparcament. Totes aquests instal•lacions han fet que es descarti la pista del carrer Gasòmetre i s’opti pel Parc de l’Alhambra. L’Associació de Veïns 5 Carrers Santa Eulàlia farà una assemblea aquest dimarts per fixar la postura veïnal.

El govern local vol portar el projecte del nou poliesportiu de Santa Eulàlia, al parc de l’Alhambra, al ple del mes de gener. Segons el projecte que el govern local ha presentat a les entitats veïnals i a l’AESE, l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia, el futur poliesportiu de Santa Eulàlia comptarà amb una piscina de competició i una altra per a abonats, 4 pistes de bàsquet, sales de gimnàstica i arts marcials.

Acolliria les modalitats esportives de l’AESE, i també diverses sales polivalents, a més d’una zona d’aparcament en un equipament esportiu de 5.500 metres quadrats i 18 metres d’alçada.

Per qüestions d’espai, s’ha descartat la pista del carrer Gasòmetre, la ubicació inicial que es va plantejar fa més d’una dècada, i s’ha optat per construir-lo parc de l’Alhambra. Arran d’això, es farà una permuta i la pista del carrer Gasòmetre esdevindrà zona verda. Per tant, caldrà modificar el Pla General Metropolità per fer aquests canvis.

El Parc de l’Alhambra mantindrà les pistes de futbol i de petanca. L’associació de veïns 5 Carrers Santa Eulàlia farà una assemblea aquest dimarts a la tarda, al Centre Cultural, per fixar postura. Pel que fa a l’AESE, l’objectiu és marxar de l’històric poliesportiu del carrer Jacint Verdaguer i també de la pista del carrer Gasòmetre, i que totes les seccions de l’entitat juguin al futur poliesportiu. El projecte del nou poliesportiu de Santa Eulàlia es debatrà aquest dijous, al Consell de Districte.