Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 17. 02. 2010

ICV-EUiA presentarà una moció contra la jubilació als 67 anys

La resta fan referència a la polèmica d'un nou cementiri nuclear a Ascó i al deute extern d'Haití

El grup municipal d’ICV-EUiA presentarà tres mocions en el Ple municipal de la setmana vinent referides a afers de plena actualitat, com l’anunci del Govern central d’establir l’edat de jubilació als 67 anys; la polèmica sobre la possible instal.lació d’un nou cementiri nuclear a Ascó; i la controvèrsia sobre si la comunitat internacional hauria de cancel.lar el deute extern d’Haití.

Pel que fa a la jubilació als 67 anys, el portaveu municipal d’ICV-EUiA, Alfonso Salmerón, ha assenyalat que, ara que ha començat la ronda de converses al Congrés, el seu grup vol fer constar la seva oposició a la mesura, per considerar que suposa un retallada de drets laborals ja consolidats.

Pel que fa al cementiri nuclear al qual opta la localitat tarragonina d’Ascó, juntament amb una desena de municipis d’arreu d’Espanya, Alfonso Salmerón ha recordat que ICV-EUiA, en tant que formació de vocació ecologista, és contrària a l’energia nuclear i a qualsevol instal·lació vinculada.

ICV-EUiA presentarà una tercera moció en el Ple municipal de dimarts de la setmana vinent, referida al terratrèmol d’Haití. A banda d’expressar la solidaritat amb els damnificats, la coalició també reclamarà el manteniment sostingut de l’ajuda internacional i que el deute extern d’Haití quedi cancel·lat.

Imprimir